Logo MojaObčina.si

Celje

DANES
6°C
-5°C
JUTRI
9°C
-7°C

Dobrodelni večer smeha


Vabljeni na Dobrodelni večer smeha, ki ga letos organiziramo v sodelovanju z Gašperjem Bergantom, Rokom Škrlepom ter Timom Andrićem. Potekal bo v sredo, 1. 12. 2021, ob 19:00 v Modri dvorani Celjskega sejma.
Zbrana sredstva bodo v celoti namenjena Božičkovi tovarni daril, ki jo tradicionalno organizira društvo Enostavno pomagam.


O nastopajočih:


Gašper Bergant je Zgornjesavinjčan, ki ima rad suho meso, pivo, vonj po senu ter starejše ženske(se pravi nad
26), po tem vrstnem redu. Orje ledino in podira meje sprejemljivega v slovenski stand-up komediji. Obiskoval je
Škofijsko klasično gimnazijo, nekaj časa. Obiskoval je Fakulteto za arhitekturo, nekaj časa. Pred parimi leti je prišel do točke odločitve, ali gre k psihiatru, ali pa se prične ukvarjati s komedijo. Odločil se je za slednjo. Dobra odločitev!


Rok Škrlep je stand up komik, improvizator, televizijski voditelj in popotnik. Ne nujno v tem vrstnem redu. Prihaja iz novega vala stand up komedije, vendar je kljub svoji mladosti od leta 2013 nanizal že več kot 500 stand up in improvizacijskih nastopov. Njegov humor sega od povsem prikupnih šal do kakšne tudi malo bolj začinjene. Obožuje družbeno kritiko in humor na drugo žogo. V zadnjih letih se posveča tudi glasbeni komediji, glasbene vložke pa vse raje prakticira tudi na odru. Med drugimi ste ga lahko videli predstavah “Rock’n’roll” ter “Peti element”, v katerih je s Tinom Vodopivcem in Janom Kreuzerjem navduševal po vseh slovenskih odrih, trenutno pa ga lahko spremljate v svojem popotniškem celovečernem prvencu “Svetovne fore”. Od letos ga lahko spremljate tudi na malih zaslonih, kjer se vam z Jušem Milčinskim predstavlja v vlogi voditelja kultnega mladinskega kviza “Male sive celice”.


Tim Andrić je Celjan, katerega humor bi lahko tako kot celjski grb ocenili s tremi zvezdicami. Je skoraj izobražen, igra neke inštrumente in pogosto skače po odrih.

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi