Logo MojaObčina.si
DANES
17°C
12°C
JUTRI
14°C
4°C
Oceni objavo

Bi z nami naredili prvi korak?

Za nami je prvo od sklopa mesečnih srečanj, namenjenih našim občanom predvsem za »brco v rit« pri iskanju lastnih virov na področjih, ki so nam pomembna in bi želeli, da se na njih okrepimo ter mi obvladamo njih in ne oni nas. Lepa hvala VVZ Brezovica, ki nam je v ta namen odstopil prostor.

Tokratna tema je bila »Premagovanje družinskih vzorcev«, ki nam jo je predstavil gospod Bern Jurečič. Velika udeležba je zagotovo indikator zavedanja, kako pomembna in pereča tema so odnosi v naši ožji, a tudi v širši družbi. Odnosi so dvosmerna ulica, zato se vsak od nas lahko potrudi, da pri sebi zazna vzorce, ki krhajo ravnotežje v naših odnosih z drugimi in jih poskuša »obrusiti«.

Do cilja vedno vodi več poti. Najpomembnejša na vseh poteh pa sta prvi in zadnji korak – začeti in končati.

 

Z veseljem vas lahko povabimo že na naše prihodnje srečanje z naslovom »Motivacija za aktivno življenje«. S trenerko in avtorico strokovnih člankov, Dunjo Gačnik, se boste vprašali, kako hitro vaše trdne odločitve glede rednega izvajanja določenih aktivnosti za zdravo življenje postanejo le namera, in kako do motivacije, da vztrajamo.

Dunja pravi, da napake niso konec, ampak samo točka, na kateri spoznavaš sebe. V uvodnem delu srečanja nam bo predala nekaj teoretičnih napotkov za lažji začetek, v drugem delu pa bomo pod njenim vodstvom izvajali vaje za večjo gibljivost, močno hrbtenico in sproščen um.

 

Pozabite na tisto, kar ne zmorete in se osredotočite na tisto, kar zmorete.

 

Zato v sredo, 13. novembra 2019, ob 19.30 uri ponovno vabljeni v našo družbo v prostore vrtca Notranje Gorice. Tokrat s športno podlogo (armafleks), pisanimi nogavicami in dobro voljo ;-)

Vstop prost.

 

 

Mojca Pristavec Đogić

Oglejte si tudi