Logo MojaObčina.si

Brezovica

DANES
27°C
12°C
JUTRI
31°C
15°C
1931

Z reorganizacijo izboljšujemo delovne procese in uporabniško izkušnjo

Upravna enota Ljubljana bo s ponedeljkom, 15. 6. 2020, pričela s selitvijo svojih dosedanjih petih izpostav v prenovljeno stavbo nekdanje občine Bežigrad na Linhartovi cesti 13. Potrudili se bomo, da bo selitev izpeljana na način, da jo bodo stranke občutile v najmanjši možni meri. Vse stranke že vnaprej prosimo za razumevanje in potrpežljivost.

Na podlagi sprejete reorganizacije Upravne enote Ljubljana, ki prične veljati v ponedeljek, 15. 6. 2020, bosta na Tobačni ulici 5, Ljubljana, po novem organizirana dva sektorja, in sicer Sektor za javni red in promet, v okviru katerega bosta delovala Oddelek za javni red in prekrške ter Oddelek za društva, prireditve in orožne listine. Drugi sektor bo Sektor za matične zadeve, tujce in državljanstva, v okviru katerega bosta delovala Oddelek za tujce in Oddelek za matične zadeve in državljanstva.

Podrobnejša predstavitev delovanja celotne upravne enote bo v prihodnjem tednu, na naših spletnih straneh pa bo objavljen tudi nov organigram Upravne enote Ljubljana.

Prepričani smo, da bomo s sprejeto reorganizacijo in selitvijo izboljšali delovne procese in uporabniško izkušnjo.

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Oglejte si tudi