Logo MojaObčina.si

Brezovica

JUTRI
14°C
1°C
SOB.
4°C
-7°C
Deli
7902

Ureditev pločnika v Notranjih Goricah pri Športnem parku Jama

Občina Brezovica je skupaj z Direkcijo za infrastrukturo RS pristopila k razširitvi prostora na poti med podružnično osnovno šolo Notranje Gorice in Športnim parkom Jama. Vrtec in šola med letom dnevno obiskujeta igrišča v Jami, kjer poteka pouk športne vzgoje, tam so tudi zagotovljene dodatne zunanje površine z igrali za vrtec. Pot od šole oziroma novega vrtca do Jame je v delu ozka in nevarna za prehod majhnih otrok zaradi bližine ceste in skalnate brežine. Zaradi tega je občina skupaj z Direkcijo za infrastrukturo RS pričela z odstranitvijo skal ob poti, obenem se bo pločnik razširil,  ob cesti pa se bo namestila varnostna ograja.

 

Dela že potekajo in bodo do konca avgusta oziroma do začetka novega šolskega leta zaključena. S tem se bo zagotovila varna pot tako za šolske kot predšolske otroke, ki dnevno obiskujejo Športni park Jama.  

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.

Drago Stanovnik 14. 08. 2018

Vsaka aktivnost, ki pripomore k večji varnosti, je vse pohvale vredna. Je pa tudi res, da če se že dela, naj se res naredi čim širša uporabna površina in se jo zavaruje pred padajočim kamenjem.