Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
8°C
JUTRI
19°C
7°C
Oceni objavo

RAZPIS ZA OCENJEVANJE UREJENOSTI STANOVANJSKIH HIŠ, POČITNIŠKIH HIŠ IN KMETIJ V KRAJU RAKITNA

Turistično društvo Rakitna vas vabi, da se prijavite k ocenjevanju urejenosti vašega objekta.

Turistično društvo Rakitna v okviru projekta TZ Slovenije Moja dežela lepa in gostoljubna izvaja ocenjevanje urejenosti  stanovanjskih hiš, počitniških hiš in kmetij v kraju Rakitna. Urejeno okolje je eden od dejavnikov, ki vpliva na kakovost življenja v lokalni skupnosti. K celotni podobi urejenega okolja pripomorejo tako urejene stavbe v zasebni lasti kot obnovljeni objekti kulturne in naravne dediščine. Namen sodelovanja v tem projektu je izboljšati kakovost življenja prebivalcev, poskrbeti za večjo turistično privlačnost našega kraja ter prispevati k razvoju turistične in ekološke zavesti.

 

Razpis je objavljen na  spletni  strani Turističnega društva  Rakitna: https://www.rakitna.si/turizem

spletni strani Občine Brezovica https://www.brezovica.si ter  v občinskem glasilu Barjanski list. Sestavni del  objave je tudi prijavnica za ocenjevanje urejenosti stanovanjskih hiš, počitniških hiš in kmetij v kraju Rakitna. Prijavnico lahko dobite tudi v Trgovinci  Barbara, Rakitna 66.

Izpolnjeno prijavnico pošljite na naslov: Turistično društvo Rakitna, Rakitna 66, 1352 Preserje, lahko jo oddate v nabiralnik na naslovu Turističnega društva Rakitna, Rakitna 66, ali pošljete na elektronski naslov  td@rakitna.si

Izpolnjene prijavnice je potrebno oddati najpozneje do  15. junija 2021.

 

Ocenjevanje bo potekalo od 1. julija do 1. septembra 2021. Rezultati ocenjevanja bodo  javno objavljeni in nagrade za prva tri mesta  podeljene v roku 30  dni po zaključku ocenjevanja.

 

Upravni odbor Turističnega društva  Rakitna

Predsednik: Marko Mihić l.r.

Oglejte si tudi