Logo MojaObčina.si
DANES
7°C
5°C
JUTRI
10°C
4°C
Oceni objavo

Razpis Moja dežela - lepa in gostoljubna 2021 - Turistična zveza Slovenije

Spoštovani,

 

Turistična zveza že 30. leto zapored objavlja tekmovanje MOJA DEŽELA – LEPA IN GOSTOLJUBNA.

Častni pokrovitelj projekta je predsednik Republike Slovenije Borut Pahor.

Jubilejna akcija prinaša nekaj vsebinskih novosti znotraj  kategorij, posodobljen je tudi način prijavljanja.

 

Prijave sprejemamo preko spletne aplikacije na naši spletni strani www.turisticna-zveza.sido 20. junija 2021.

 

Za vstop v aplikacijo se najprej registrirajte na povezavi https://turisticna-zveza.si/registracija ali pa s klikom na banner na naši spletni strani. V postopku registracije si boste določili uporabniško ime (e-mail) in geslo. Po uspešni registraciji prejmete na vaš mail (up. ime) obvestilo, da se lahko prijavite v sistem za spletno oddajo prijav za MDGL 2021. S klikom na Vpis v sistem se odpre stran Aktivne vloge, kjer se nahajajo tudi navodila za oddajo vlog. Prijava je sestavljena iz več korakov, izpolnite samo korake- kategorije za katere oddajate prijavo. Prijavo ni potrebno oddati takoj, ampak jo lahko dopolnjujete, dokler želite oziroma do roka za oddajo, 20.6.2021.

 

 

V kategoriji jedra (mestna, trška, vaška), mesta (večja, srednja, manjša) ter kraji (zdraviliški, turistični, izletniški) k opisu oziroma znamenitostim mesta/kraj dodajamo rubriki »Doživite pristni stik« in »Oddih ob/na vodi«, ki ju želimo bolj usmerjeno promovirati in še posebej izpostaviti. Zaradi te novosti, se morate preko spletne aplikacije prijaviti tudi večja mesta ter zdraviliški in turistični kraji!

 

Ker zbiramo tudi prijave za kampe, glampinge, mladinska prenočišča ter tematske poti, vas prosimo, da o možnosti kandidiranja obvestite tudi upravnike, skrbnike, lastnike navedenih kategorij v vaši občini.

 

Projekt je objavljen na https://turisticna-zveza.si/projekt/moja-dezela-lepa-in-gostoljubna .

Za dodatne informacije smo dosegljivi na telefonu 01 434 16 70 ali e-pošta info@turisticna-zveza.si


Več si lahko preberete tudi v datoteki spodaj.



Turistična zveza Slovenije

Oglejte si tudi