Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
3°C
JUTRI
16°C
2°C
Oceni objavo

Obvestilo o delu Občinske uprave Občine Brezovica

V skladu s sprejetim sklepom Vlade Republike Slovenije o podaljšanju razglasa epidemije za 30 dni (po Odloku o razglasitvi epidemije nalezljive bolezni Covid-19 na območju RS, s pričetkom veljavnosti 17.4.2021), je tudi v Občinski upravi Občine Brezovica še naprej podaljšano omejeno izvajanje nalog zgolj na nujne zadeve. 

 

Občinska uprava Občine Brezovica opravlja vse nujne zadeve z oddaljenimi dostopi; preko telefona (objavljeni kontakti na spletni strani Občine Brezovica) ali elektronske pošte info@brezovica.si, nenujni obiski pa strankam žal niso omogočeni. V primeru, da bi šlo za nujen obisk stranke, se le ta predhodno naroči oziroma dogovori s svetovalcem. 

Vse vloge strank, v tem obdobju Občina Brezovica sprejema v elektronski obliki ali po navadni pošti ali z oddajo v poštni nabiralnik (standardne vloge najdete na spletni strani: https://www.brezovica.si/za-obcane/vloge-in-obrazci/).

Obveščamo tudi, da ima Občinska uprava Občine Brezovica odrejen kolektivni dopust v tednu 26.-30.4.2021. V tem času je celoten proces dela zaustavljen in prosimo za razumevanje.

Vse dobro vam želimo!

Občinska uprava Občine Brezovica

Oglejte si tudi