Logo MojaObčina.si

Brezovica

JUTRI
22°C
6°C
TOR.
12°C
8°C
1940

Navodila vlagateljem za pridobitev projektnih pogojev in mnenj Občine Brezovica

Občina Brezovica naproša vse vlagatelje, ki na podlagi 31. člena Gradbenega zakona (Uradni list RS, št. 61/17 in 72/17 – popr.) vlagajo vlogo za  pridobitev mnenja glede skladnosti s prostorskimi izvedbenimi akti in drugimi predpisi občine glede varovalnih pasov občinskih javnih cest in glede minimalne komunalne oskrbe, ki sodi v okvir obvezne občinske gospodarske javne službe, da upoštevajo naslednje določbe Pravilnika o projektni dokumentaciji (Uradni list RS, št.: 36/2018):

-          idejna zasnova za pridobitev projektnih in drugih pogojev mora biti v pisni obliki ali na elektronskem nosilcu;

-          projektna dokumentacija za pridobitev mnenj mora biti v pisni obliki najmanj v enem izvodu in na elektronskem nosilcu (CD, DVD);

-          dokumentacija za pridobitev gradbenega dovoljenja za nezahtevne objekte mora biti v pisni obliki v enem izvodu in na elektronskem nosilcu (CD, DVD).

Projektna dokumentacija se do 1. januarja 2021 priloži v pisni obliki, ter se jo izdela na obstojnem, svetlobno odpornem papirju velikosti formata A4, kjer so grafične vsebine, večje od formata A4, zložene na ta format ter zvezane in opremljene s podpisom in žigom vodje projekta.

Projektna dokumentacija se do 1. januarja 2021 priloži na elektronskem nosilcu, ter se jo opremi s podpisom in žigom vodje projekta in zapiše v PDF/A formatu.

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi

Kadrovska Asistenca-stranski
MBA vhodna vrata in okna