Logo MojaObčina.si
JUTRI
16°C
3°C
SOB.
18°C
7°C
Oceni objavo

EU projekt, moj projekt 2019

V tem tednu se odvija kampanja »EU projekt, moj projekt 2019« s katerim predstavljamo dobre zgodbe, ki jih v Sloveniji ustvarjamo s pomočjo Evropskih sredstev. V okviru kampanje se lahko udeležite številnih zanimivih in poučnih delavnic, ogledov,  dnevov odprtih vrat... Letos so ti dogodki  na voljo v okviru sistema »SPOT«.

 

Kaj je sistem »SPOT«?

Sistem »SPOT« oziroma »Slovenska poslovna točka« predstavlja nacionalni sistem, ki vključuje nekdanje VEM točke in portal e-VEM. Te točke združujejo podporne storitve za potencialne in že obstoječe poslovne subjekte. Tako zasnovan sistem omogoča enostavno in hitro poslovanje z državo, storitve podjetniškega svetovanja, informiranja in podjetniškega usposabljanja ter obogaten nabor storitev s področja internacionalizacije in tujih investicij.

Storitve na SPOT točkah, SPOT izobraževanja in usposabljanja so brezplačna in se odvijajo v celotnem obdobju projekta (2018-2023).

 

Kako poiskati SPOT točko?

Sistem SPOT je dosegljiv tudi preko prenovljenega portala http://www.spot.gov.si, kjer si lahko poiščete najbližjo SPOT točko.

 

Projekt sistem SPOT izvajajo Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo, Ministrstvo za javno upravo in SPIRIT Slovenija, javna agencija, v sodelovanju s parterji.

Oglejte si tudi