Logo MojaObčina.si
JUTRI
14°C
4°C
ČET.
11°C
4°C
Oceni objavo

Spomladanski dnevi v KS Vnanje Gorice

V mesecu aprilu je v Domu krajanov Vnanje Gorice Krajevno združenje Rdečega križa organiziralo brezplačno delavnico temeljnih postopkov oživljanja z uporabo defibrilatorja (AED), ki je bilo namenjena vsem krajanov. Ob lepi udeležbi so se krajani seznanili in praktično preizkusili v postopkih oživljanja. Delavnica je bila zelo dobrodošla, saj bo morda kdo od udeležencev s pridobljenim znanjem kdaj komu rešil življenje, kar je neprecenljivo. Ob tej priliki se Krajevnemu združenju Rdečega križa zahvaljujemo za izvedbo delavnice.

Zadnjo soboto v mesecu marcu pa je potekala že tradicionalna čistilna akcija po občini Brezovica. Obisk je ob lepem vremenu bil zelo dober, zbralo se je veliko krajanov, ki jim je mar za čisto okolje, v katerem živimo. Posebej gre zahvala Javnemu komunalnemu podjetju Brezovica in Vrtcem Brezovica, ki so se pridružili letošnji čistilni akciji z osveščanjem krajanov, s kolesom sreče in izvedbo delavnic za najmlajše udeležence.

V bodoče vabimo vse krajane, da se v čim večjem številu odzovejo ob takšnih in podobnih dogodkih ter priložnost združimo tudi za sproščeno druženje. Hkrati pa se zahvaljujemo za vso dosedanjo pomoč in sodelovanje.

 

Svet KS Vnanje Gorice

Oglejte si tudi