Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
8°C
JUTRI
19°C
7°C
Oceni objavo

Aktiven Klub študentov Brezovica

Študenti smo bili v mesecu decembru zelo aktivni, saj smo organizirali kar dva dogodka. Prvi se je odvijal 7. decembra pred občino na Brezovici. Organizirali smo dobrodelni sejem, ki je potekal ves dan in se zaključil z rock koncertom skupin Buržuazija, D Kokks in UrbanPulz v poznih večernih urah. Sodelovalo je več kot dvajset različnih razstavljalcev iz občine, predstavila so se namreč društva, podjetja ter lokalni ponudniki in pridelovalci. Zbran izkupiček je šel družinam v stiski. Vsem se iskreno zahvaljujemo za vaš prispevek, tako razstavljalcem kot obiskovalcem. Verjamemo, da smo skupaj naredili nekaj dobrega in marsikomu polepšali praznične dni.

Že nekaj dni za tem smo vas v božičnem vzdušju 22. decembra pričakali v Brezovi dvorani OŠ Brezovica. Božično-novoletni koncert nam je pripravila Klapa Skala. Veseli nas, da je bil dogodek dobro obiskan, dvorana polna, vi pa zadovoljni.

Kaj kmalu že pripravljamo naslednji večji dogodek, stand-up večer, ki bo 21. marca v Brezovi dvorani OŠ Brezovica ob 19. uri. Nastopili bodo Perica Jerković, Jernej Celec in Kaja Grozina.

Če bi se raje rekreirali bolj resno in ne le s smejanjem, se nam pridružite na smučarskem izletu v sosednjo Avstrijo. Prvo skupinsko smučanje z organiziranim prevozom bo že 8. februarja, naš cilj pa je Bad Kleinkirchheim. Za tem bo 28. februarja organizirano smučanje v Katschbergu. Prijave že potekajo na naši facebook strani Kluba študentov Brezovica, kjer se lahko tudi prijavite prek obrazca.

Želimo si, da bi se zabavali, smejali in smučali še naprej! Pridružite se nam tudi vi.


 

Eva Povirk

Oglejte si tudi