Logo MojaObčina.si

Brezovica

JUTRI
34°C
19°C
TOR.
34°C
18°C
3956

Obnova igrišč in začetek sezone

Vsako leto Športno društvo Jama pred sezono poskrbi, da so igrišča za odbojko na mivki urejena. Letošnje leto je to pomenilo kar veliko dela. Uredili so brežino ob igriščih, odvodnjavanje ter pripeljali del nove mivke. V začetku junija se bo dokončala še razsvetljava zaradi pomanjkljive osvetlitve in postavila nova ograja okoli igrišč.

Sezona odbojke na mivki se je začela v začetku maja, čaka pa nas pestro poletje. Rekreativni turnir v odbojki na mivki je predviden drugi vikend v juniju, točen datum bo objavljen na facebook strani društva. V sredini junija se bodo začeli treningi mladih, ki se žal, zaradi situacije z dvoransko odbojko še niso začeli. Na voljo je še nekaj prostih igrišč oziroma terminov za odbojko ali tenis na mivki. Za več informacij lahko pišete na elektronski naslov: odbojkanamivkijama@gmail.com.

Letošnje poletje društvo organizira kar tri termine poletnih taborov za otroke letnika 2015 in starejše, ki bodo različno tematsko obarvani. Te trije tabori bodo potekali v terminih od 5. julija do 9. julija, od 26. julija do 30. julija ter zadnji od 2. do 6. avgusta. Za prijavo na tabor lahko pišete na elektronski naslov odbojkanamivkijama@gmail.com.

Športno društvo Jama bi se zahvalilo vsem, ki so obnovo igrišč in okolice omogočili, in to so: Občina Brezovica, Eurogarden, Vrtnarstvo Kramžar, Elektro Zdešar, Špan Center mobilnosti, Pleško Cars, Gradbena mehanizacija Marko Debevec, Primož Majcen ter zahvala članom športnega društva za prostovoljno pomoč.


Eva Povirk

Všečkaj objavo


Oceni objavo


Oglejte si tudi