Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
2°C
JUTRI
13°C
4°C
Oceni objavo

Ustvarjalni december mladine PGD Vnanje Gorice

December je mesec, ki se razlikuje od drugih v letu predvsem po tem, da ljudje večkrat mislimo tudi na druge in ne samo nase, ter se s tem namenom tudi več družimo med seboj.
Mladi gasilci PGD Vnanje Gorice smo prvo decembersko srečanje rezervirali za izdelovanje voščilnic s katerimi se bo društvo zahvalilo svojim sponzorjem in drugim, ki prispevajo k razvoju gasilstva v našem kraju. Na začetku nam je šlo delo počasi, ker je vsak delal nekaj po svoje, ko pa smo se uskladili in vzpostavili tekoči trak, kjer je vsak naredil le en korak pri izdelavi voščilnice, je delo steklo in v dobri uri smo s pomočjo nekaterih staršev naredili več kot 120 lepih  voščilnic. 
Na naslednjem srečanju smo v gasilskem domu postavili novoletno jelko, ki smo jo okrasili z okraski izdelanimi v različnih tehnikah. Naredili smo okraske iz perlic, vate in volne. Nekateri smo iz papirja izdelali snežinke s katerimi smo okrasili okna. Poseben projekt je bila izdelava velikega snežaka iz plastičnih lončkov, ki skupaj s svetim Florjanom krasi dvorano gasilskega doma. 

Ob tako okrašenem gasilskem domu je tudi druženje s prijatelji prijetnejše in vstop v novo leto bolj zabaven. 

Lepe praznike in srečno 2019 vam želi

mladina PGD Vnanje Gorice

Oglejte si tudi