Logo MojaObčina.si
DANES
11°C
7°C
JUTRI
17°C
1°C
Oceni objavo

Dobrodelni županov sklad v znamenju "blokure" smeha.

Letos je bil ponovno organiziran že tradicionalen Dobrodelni županov sklad, ki je namenjen dijakom, študentom in socialno ogroženim družinam občine Brezovica.

 

V soboto, 6. aprila, zvečer je iz dvorane Kulturnega doma v Notranjih Goricah odmeval smeh, predavanje, petje in igranje tamburice. Obiskovalci smo bili priča izjemni monokomediji z naslovom Profesor Kuzman mlajši.

 

Profesor Uroš Kuzman je edini slovenski komik z doktoratom iz matematike, ki nam je na humoren, a nič manj realen in resničen način zapakiral celoto našega šolanja: vrtec, osnovna šola, srednja šola, fakulteta, avto šola, glasbena šola ter še en del našega šolanja, ki ga ni mogoče zlahka končati – šola za starše.

 

Do zadnjega sedeža napolnjena dvorana Kulturnega doma je bila tisti večer napolnjena s pozitivno energijo in več kot dobro, prav dobro (če si sposodim profesorjeve besede in način opisnega ocenjevanja), če ne celo odlično voljo.

 

Po koncu predstave je župan povabil vse obiskovalce na pogostitev in prijetno druženje. Bilo je poučno, vrhunsko. Ne bi moglo biti bolje tudi iz naslova zbranega denarja, ki ga je bilo letos malo manj kot 4.000 evrov.

 

Za uspešnost Dobrodelnega županovega sklada pa gre zahvala vsem, ki ste kakorkoli pomagali pri organizaciji tega dogodka in vsem tistim, ki ste pripomogli k zbiranju sredstev.

 

Oglejte si tudi