Logo MojaObčina.si
DANES
18°C
8°C
JUTRI
25°C
7°C
Oceni objavo

NTK Preserje išče dodatnega vaditelja/vaditeljico športne vadbe

Namiznoteniški klub Preserje že vrsto let uspešno deluje na športnem področju občine Brezovica. V dolgoletnem obdobju smo vzgojili številne dobre igralce in igralke, ki so posegali po najvidnejših rezultatih, osvajali medalje in pokale ter naslove državnih prvakov. Še posebej smo bili uspešni pri delu z najmlajšimi.


V novi sezoni iščemo dodatnega vaditelja/vaditeljico za izvajanje športne vadbe otrok. Predvideno je delo z dvema skupinama:
1.) Športna vadba za otroke od 1-3 let starosti. Vadba poteka skupaj s starši. Program obsega gibalne dejavnosti kot so: plazenje, hoja, tek skoki, poskoki, potiskanje, vlečenje, metanje, zadevanje,…hkrati pa bodo s tovrstno vadbo razvijali še gibalne sposobnosti: gibljivost, koordinacija, ravnotežje,…
2.) Športna vadba za predšolske otroke od 4-6 let starosti. Program obsega pestro izbiro športnih vsebin (igre z različnimi žogami, elementarne igre, vadba po postajah..), ki pripomorejo motivirati otroke in jim na prijazen način privzgojiti športne navade.

Vadba bo potekala v telovadnici OŠ Preserje (Preserje 60, 1352 Preserje) predvidoma od sredine meseca septembra 2019 do junija 2020 dvakrat tedensko predvidoma med 17:00 in 19:30 uro pod mentorstvom Benjamina Roglja, dipl. prof. šp. vzgoje.

Z namenom vzpodbujanja športa v občini Brezovica in kvalitetnega poučevanja otrok k sodelovanju vabimo vse, ki ste dopolnili starost 18 let imate interes do dela z otroki in bi se v naše delo želeli vključiti kot vaditelj športne vadbe. Zaželjeno je da imate eno izmed navedenih kompetenc: diplomant fakultete za šport ali študent fakultete za šport ali vzgojitelj predšolskih otrok ali vaditelj športne vadbe otrok ali učitelj razrednega pouka.
Vabimo vas, da svojo prošnjo s kratkim življenjepisom, dokazili in kontaktnimi podatki posredujete do 15.septembra 2019 na elektronski poštni naslov ntk.preserje@gmail.com ali NTK Preserje, Preserje 2, 1352 Preserje

Veselimo se odziva ter vas prijazno pozdravljamo.

Namiznoteniški klub Preserje

Oglejte si tudi