Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
8°C
JUTRI
19°C
7°C
Oceni objavo

Izteka se rok za prijavo na natečaj za izbiro kulinaričnih in gastronomskih spominkov v Osrednji Sloveniji & Ljubljana

Ponovno vas želimo prijazno opomniti, da se bliža rok za prijavo za sodelovanje na 4. Natečaj za izbiro kulinaričnih in gastronomskih spominkov v Osrednji Sloveniji & Ljubljani. Vaše prijave pričakujemo najpozneje do 10. maja 2021.


Turistična zveza Slovenije razpisuje 4. Natečaj za izbiro kulinaričnih in gastronomskih spominkov v Osrednji Sloveniji & Ljubljani.

  • Natečaj za kulinarične in gastronomske spominke je sestavljen iz dveh kategorij:
  • Prehranski spominki
  • Kuhinjski pripomočki

 

  • Spominke iz že obstoječe ponudbe naj društva ali posamezniki prinesejo (pošljejo) na Turistično zvezo Slovenije, Miklošičeva 38, 1000 Ljubljana, najpozneje do 24. maja 2021, do 10. ure.

              Vsakemu spominku mora biti priložena kuverta s podatki:

- ime, priimek, naslov, e-naslov in telefonska številka avtorja/izdelovalca

- kratek opis spominka upoštevajoč kriterije ocenjevanja

 

 

  • Ocenjevanje bo potekalo 26. maja 2021

Tričlanska komisija strokovnjakov bo izbrala prejemnike zlatega, srebrnega in bronastega priznanja. Poleg tega bo izbrala spominek iz vsake kategorije, ki ga bomo poslali na IGCAT, da ga lahko uporabi v promocijske namene oziroma uvrsti na mednarodno gastronomsko spominkarsko spletno stran. 

 


  • Datum in način uradne razglasitve rezultatov bo objavljen naknadno, saj so vsi dogodki odvisni od trenutnih covid razmer. 
  • Turistična zveza Slovenije se zavezuje, da bo natečaj potekal v skladu z vsemi predpisanimi ukrepi NIJZ za preprečevanje širjenja okužbe z virusom SARS-CoV-2.     

 

     Prosimo, da obvestilo o natečaju posredujete potencialno zainteresiranim izdelovalcem tovrstnih spominkov v Osrednji Sloveniji & Ljubljani.

 

Za sodelovanje se vam zahvaljujemo in lepo pozdravljeni v imenu ekipe TZS,

 

      TURISTIČNA ZVEZA SLOVENIJE

      MIKLOŠIČEVA 38, LJUBLJANA

      Tel: 01/43 41 679

Oglejte si tudi