Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
3°C
JUTRI
16°C
2°C
Oceni objavo

Nova priložnost za bodoče podjetnike z inovativnimi poslovnimi idejami

Medtem ko na Regionalni razvojni agenciji Ljubljanske urbane regije (RRA LUR) enajst mladih bodočih podjetnikov intenzivno izpopolnjuje svoje poslovne ideje, je že objavljen javni razpis za drugo skupino tistih, ki si želijo svoje inovativne in napredne ideje razvijati v okviru projekta Podjetno nad izzive v Ljubljanski urbani regiji (PONI LUR).

Udeleženci programa bodo tudi tokrat tekom usposabljanja osvojili vsa potrebna znanja in veščine za uspešen in učinkovit razvoj svoje ideje ter zagon novega podjetja.  V okviru projekta bodo deležni štirimesečne zaposlitve in popolnega podpornega podjetniškega okolja, v katerem lahko uspešno razvijejo in realizirajo lastne poslovne ideje.  Razpis je objavljen na www.rralur.si.

Z aktualnim razpisom bo priložnost za razvoj svoje podjetniške ideje dobilo novih 12 udeležencev, ki bodo pridobivali ključna znanja, ki so nujna za  uspešen razvoj poslovnih idej. V času programa se bodo tako pod mentorstvom različnih vrhunskih strokovnjakov in uspešnih podjetnikov izobraževali na različnih področjih podjetništva, ki jih ob vstopu na samostojno podjetniško pot potrebujejo.

Tine Aćimović, udeleženec prve skupine PONI LUR: »Udeležbo v projektu PONI priporočam čisto vsem, ki imajo poslovno idejo in ki čakajo na zadnji “potisk”. Ne poznam boljšega načina za pričetek lastne poslovne poti, pa tudi ne boljšega časa kot je čas krize. Imamo odličnega mentorja, ki nam stoji ob strani z nasveti, nas usmerja, ponuja rešitve, predvsem pa verjame v nas. Odličen je tudi izbor predavateljev, ki nam širijo obzorja in podajajo potrebna znanja. Tako smo imeli predavanja iz različnih tematik: od “pitchanja” do osnov gospodarskega prava; od digitalnega marketinga do uporabe poslovnega modela “canvas”; od osnov računovodstva in davkov do tržnega komuniciranja«.

V projekt se lahko vključijo osebe s poslovno idejo, ne glede na starost, stopnjo izobrazbe ali status brezposelne osebe. Pogoj je, da imajo kandidati prijavljeno stalno ali začasno bivališče v bivališče v eni od 26 občin Ljubljanske urbane regije ter da lahko pred pričetkom podpišejo pogodbo o zaposlitvi za določen čas štirih mesecev. To pomeni, da morajo biti na dan vključitve brez statusa zaposlitve, študenta, idr.

 

 

Razpis, objavljen na spletni strani www.rralur.si, je odprt vse do 29. 1. 2021. Vsi potencialni prijavitelji so vabljeni na predstavitev projekta, ki bo potekala v četrtek, 21. 1. 2021, ob 10. uri v veliki sejni sobi, Stavba B, Tehnološki park 19, 1000 Ljubljana oziroma v primeru podaljšanja ukrepov preko video-povezave Zoom. Prijava na informativni dan je obvezna preko SPLETNEGA OBRAZCA.

Prvi udeleženci bodo v projekt vključeni predvidoma s 1. 3. 2021.

Dodatne informacije v zvezi z javnim razpisom in razpisno dokumentacijo je možno dobiti vsak delovni dan do vključno 25. 1. 2021 med 8.00 in 13.00, na telefonski številki 01 306 19 02 oz. elektronski pošti info@rralur.si.

Oglejte si tudi