Logo MojaObčina.si

Brezovica

DANES
24°C
14°C
JUTRI
22°C
15°C

Na 27. SOF v Portorožu, nagrajeni tudi umetniški ustvarjalci iz naše občine

Slovenski oglaševalski festival (SOF) je osrednji letni dogodek oglaševalske stroke v Sloveniji, ki ga organizira  Slovenska oglaševalska zbornica v sodelovanju z agencijo Paideia Events.

Celostno zasnovan kongresni program odpira razpravo o aktualnih strokovnih vprašanjih in omogoča izmenjavo znanj, izkušenj, idej in pogledov na nadaljnji razvoj stroke, v tekmovalnem delu pa se na vsakoletni paradi kreativnosti izbirajo najboljše oglaševalske rešitve in predstavlja celosten pregled dogajanja v slovenskem oglaševalskem prostoru. SOF torej nagrajuje in spodbuja ustvarjalnost in podjetnost ter prinaša nova znanja. S strokovnim programom in tekmovanjem pomembno vpliva na razvoj slovenske oglaševalske stroke.

Za tekmovalni program SOF skrbi Svet tekmovalnega programa SOF (STP SOF). STP SOF je med drugim odgovoren za regularnost tekmovalnega programa, skrbi, da je tekmovalni program odraz ter sočasno spodbujevalec in gonilna sila razvoja stroke v kreativnem smislu ter imenuje žirijo SOF. Najvišji organ festivala je Upravni odbor SOZ, ki je pristojen za potrjevanje vsebinskih izhodišč in zaključnega poročila.

SOF ima korenine v jugoslovanskem festivalu propagandnega filma v Portorožu, kot slovenski festival pa se je leta 1991 ustalil pod okriljem Zlatega bobna, ki se je razvil v mednarodni festival kreativnosti, SOF pa je postal samostojni, osrednji dogodek oglaševalske stroke v Sloveniji. (Vir)

Z veseljem pa dodajam, da so tudi letos prepoznali in nagradili  umetniške ustvarjalcve iz naše občine, kar je razvidno tudi iz priloženih fotografij. Te in še mnoge druge slike ter informacije pa so objavljene tudi na uradni spletni strani SOF, kjer najdete v arhivu naše nagrajence tudi iz preteklih let.. 

Čestitkam za dosežene uspehe se pridružujemo tudi mi in želimo vsem ustvarjalkam in ustvarjalcem veliko uspeha in zadovoljstva tudi v naprej.

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Oglejte si tudi