Logo MojaObčina.si
JUTRI
19°C
7°C
SOB.
23°C
7°C
Oceni objavo

Ugodnosti priklopa na zemeljski plin

Dobro že vemo, da je zemeljski plin v vseh pogledih eden najugodnejših virov za ogrevanje, kuhanje in sploh vse energetske potrebe našega doma. To ugodje si seveda lahko privoščimo samo, če imamo plin v bližini. V (večjem) delu naše občine Energetika Ljubljana ponuja priklop na plinovodno omrežje. Do 3. 10. 2016 izkoristite poseben popust, ki so ga pri Energetiki Ljubljana pripravili za vas.

Pri posameznem paketu ogrevanja na zemeljski plin lahko prihranite do kar 711 EUR. Poleg tega pa vam Energetika Ljubljana ponuja tudi dodatne ugodnosti s finančnim najemom (lizingom), s katerim vam omogoči takojšno menjavo sistema ogrevanja brez vašega finančnega vložka na začetku. Paket ugodnosti pa se tukaj še ne konča. Ob priključitvi na plinovodno omrežje vam pripada še za kar 16 odstotkov cenejša elektrika. In kar je morebiti celo najpomembnejše: za vse papirje in dela bodo od sklenitve dogovora poskrbeli na Energetiki Ljubljana. Nobenih skrbi torej. Rok za koriščenja popusta je 3. 10. 2016, menjavo kotla pa lahko izvedete tudi kasneje v letu ali po ogrevalni sezoni.

Več o ugodnostih zemeljskega plina si preberite v priloženi brošuri ali na spletni strani www.bivanjudajemoutrip.si. Za vse dodatne informacije pa smo vam na voljo na brezplačni telefonski številki 080 2882 ali na info@energetika-lj.si in info@bivanjudajemoutrip.si.  

Oglejte si tudi