Logo MojaObčina.si
DANES
18°C
8°C
JUTRI
25°C
7°C
Oceni objavo

Balinarji Podpeč - Preserje v letu 2019

Trening v balinanju smo zaradi ugodnega vremena pričeli že zgodaj spomladi. Trenirali smo 2x na teden. Na treningu je sodelovalo od 6 do 10 članov. V slabem vremenu smo gostovali v Notranjih Goricah, kjer je balinišče pokrito.

V letošnjem letu smo se vključili v Medobčinsko balinarsko ligo, kjer smo v družbi še sedmih ekip iz občin (Vrhnika, Log - Dragomer, Borovnica in Brezovica) odigrali 14. medsebojnih tekem. V hudi konkurenci že prekaljenih balinarjev smo med osmimi ekipami dosegli sedmo mesto. Ob zaključku sezone je bil organiziran še zaključni turnir v Sinji Gorici, kjer smo med 12. ekipami dosegli 10. mesto.

21. maja smo se udeležili Pokrajinskih športnih iger Zveze društev upokojencev na igrišču Zarja v Ljubljani. 

V Preserju smo 24. maja organizirali meddruštveni balinarski turnir Društva upokojencev. Udeležilo se ga je 6 ekip iz štirih občin. Organizirali smo tudi tekmovanje v bližanju. 

Udeležili smo se meddruštvenih turnirjev: v Dragomerju, na Brezovici, v Polhovem Gradcu, na Krimu – Rudnik, Igu in v Notranjih Goricah.

Oktobra smo v Preserju organizirali zaključek balinarske sezone za naše člane DU s tekmo v mešanih parih.

Pridružili smo se tudi čistilni akciji v mesecu aprilu in septembru. Pokosili in očistili smo okolico balinišča.

 

Za prihodnje leto smo s pomočjo sponzorjev nabavili trenirke in majice, katere bomo opremili z njihovimi logotipi, za kar se jim lepo zahvaljujemo.

 

Vabim nove članice in člane, da se nam pridružite, čaka vas veliko dobre volje in pozitivne energije.

 

Sekcija za šport 

Jože Suhadolc

Oglejte si tudi