Logo MojaObčina.si

Brezovica

DANES
25°C
19°C
JUTRI
25°C
18°C
SPLOŠNO MIZARSTVO, MONTAŽA IN SERVIS MIZARSKIH IZDELKOV DEBEVEC JANEZ S.P.
Deli
Storitev, Proizvodnja

SPLOŠNO MIZARSTVO, MONTAŽA IN SERVIS MIZARSKIH IZDELKOV DEBEVEC JANEZ S.P.

Predstavitev

Podjetje SPLOŠNO MIZARSTVO, MONTAŽA IN SERVIS MIZARSKIH IZDELKOV DEBEVEC JANEZ S.P. se že od leta 1990 ukvarja z lesno dejavnostjo. Zaradi svojih izkušenj so zanesljivo in uspešno podjetje.


Ukvarjajo se z montažo in prodajo oken ter izdelavo in vgradnjo vrat. Nahajajo se v Kamniku pod Krimom, v Preserjah. Zaradi uporabe lesa kot glavnega materiala, lahko okna in vrata prilagodijo različnim oblikam. 

Les je material, ki je primeren za vse prostore, od spalnice do kuhinje. Je prijeten in  topel na dotik. Je obnovljiv vir, ki je okolju prijazen. Les uporabljamo že dolgo, saj naredi bivalni prostor prijeten, hkrati pa ima dolgo življenjsko dobo.

Lesena vrata predstavljajo prvi stik s prostorom, v katerega vstopamo, zato je pomembno, da so estetska, hkrati pa morajo dobro tesniti in biti vzdržna. Vrata uporabljamo vsak dan, zato v podjetju poskrbijo, da so izdelana kakovostno in po najvišjih standardih.


Okna, ki so izdelana iz lesa so toplotno učinkovita in imajo prijeten videz. Polepšajo prostor, so ugodna, omogočajo enostavno vzdrževanje. Uporabljajo kakovosten les. 


Za vsa vprašanja so vam na voljo na telefonski številki 031 208 148. Spoštujejo želje in mnenje svojih naročnikov, zato vam bodo z veseljem prisluhnili. 

SPLOŠNO MIZARSTVO, MONTAŽA IN SERVIS MIZARSKIH IZDELKOV DEBEVEC JANEZ S.P. SPLOŠNO MIZARSTVO, MONTAŽA IN SERVIS MIZARSKIH IZDELKOV DEBEVEC JANEZ S.P. SPLOŠNO MIZARSTVO, MONTAŽA IN SERVIS MIZARSKIH IZDELKOV DEBEVEC JANEZ S.P. SPLOŠNO MIZARSTVO, MONTAŽA IN SERVIS MIZARSKIH IZDELKOV DEBEVEC JANEZ S.P. SPLOŠNO MIZARSTVO, MONTAŽA IN SERVIS MIZARSKIH IZDELKOV DEBEVEC JANEZ S.P.