Logo MojaObčina.si

Brezovica

DANES
11°C
6°C
JUTRI
6°C
5°C

Šola homeopatije

Organizator: Center za celostno zdravljenje d.o.o.
Vstopnina: 10€
Gasilski dom, pred vstopom v dvorano
Šola homeopatije je namenjena vsem, ki bi želeli osvojiti osnove tega naravnega in neškodljivega ter obenem učinkovitega sistema zdravljenja, ki ga je utemeljil nemški zdravnik dr. Samuel Hahnemann pred več kot dvesto leti. Namenjena je laikom brez homeopatskega znanja, še posebej pa na šolo vabimo mamice in očete ter babice in dedke, ki si pogosto belijo glavo, kako na čimbolj neškodljiv način pomagati svojim otrokom, vnukom in vsem bližnjim, kadar zbolijo.

Homeopatija pri domačem zdravljenju ni preprosta in se je dobro naučiti vseh osnov, da smo pri zdravljenju s homeopatskimi zdravili lahko uspešni, kadar preprostejše bolezni zdravimo sami ali se pri zapletenejših obrnemo po nasvet in pomoč k zdravniku homeopatu. Štiri Šole homeopatije smo v preteklih letih že opravili in osnovno homeopatsko opismenili že preko 300 ljudi, ki so bili z njo izredno zadovoljni.

Šola je letos organizirana kot cikel 13 predavanj dvakrat mesečno ob sredah zvečer ob 19h do 20.45, z začetkom 9. oktobra, konča pa se v aprilu 2020, v skupnem trajanju 30 učnih ur.Cena vstopnice za posamezno predavanje je 10 eur, priporočamo nakup sezonske abonentske vstopnice za vseh 13 predavanj po ceni 110 eur. Naročite jo lahko na spletni strani www.celostnozdravljenje.si.

Dodatne informacije: GSM: 040817887


Všečkaj objavo

Oglejte si tudi