Logo MojaObčina.si

Brezovica

DANES
3°C
3°C
JUTRI
0°C
-4°C

SLO kolesari po Ašičevih poteh Ljubljanskega barja 2018, na 57. Sosedov dan

3146
Organizator: organizatorja: ODPMD Brezovica, Na Brce 27, 1351 Brezovica
Deli


V imenu organizatorja: ODPMD Brezovica, Na Brce 27, 1351 Brezovica vas obveščamo o začetku akcije SLO kolesari po Ašičevih poteh Ljubljanskega barja 2018.

Tako, kot vsako leto, tudi letos 21.3.2018, ob 16. uri vstopamo v projekt Slovenija kolesari 2018. To ni masovna in tudi ne enodnevna prireditev, pač pa se tako, kot prejšnja leta, s prvim pomladnim dnem odpira kolersarska sezona po stranskih občinskih in državnih poteh Ljubljanskega barja in zaledja, imenovanih tudi Ašičeve poti. Možnost potrjevanja udeležbe je omogočena pri Ašičevem centru, Na Brce 27, od 21.3.2018 do začetka oktobra, ko je zaključna prireditev projekta Slovenija kolesari 2018.

Udeleženci prireditve kolesariite po prometnih predpisih in na lasno odgovornost. Za večjo varnost - boljšo vidnost pa spodbujamo tudi uporabo odsevnih jopičev.

Prireditev, ki jo organiziramo skupaj s Kolesdarsko zvezo Slovenije, Turistično zvezo Slovenije, Olimpijskim komitejem in tudi našo občino, ki podpira naše društvo je mirna in okolju prijazna, saj organizatorji ne povzročamo nobenega hrupa. Spodbuja pa vse, k upoprabi bolj varnih stranskih poti.
Z rumeno pa so v priložen zemljevid dodatno vrisane tudi nekatere bližnjice pešpoti.

V naprej se zahvaljujemo za vsako izboljšanje varnih poti v vašem okolju in vse lepo pozdravljamo.

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
Digitalni marketing v Slovenij