Logo MojaObčina.si
JUTRI
16°C
1°C
SOB.
19°C
6°C

Prijave na letni tabor mladih planincev Dom pri Krnskih jezerih 2021

##VIEWS##
Organizator: Planinsko društvo Podpeč - Preserje
Kontaktni podatki organizatorja: Rudi Bevc, rudi.bevc@gmail.com, 031 691 891.
Vstopnina: 140€

Dragi mladi planinci


Letošnji mladinski planinski tabor PD Podpeč Preserje bomo preživeli v osrednjem območju Triglavskega narodnega parka, v bližini najvišje ležečega in največjega visokogorskega jezera, v  Domu pri Krnskih jezerih, na  1385 m.  Planinski dom upravlja PD Nova Gorica.


Planinski dom je odlično izhodišče za obisk bližnjih gora, ne samo jezera in Krna ter Batognice. Zraven se nahajata še Mali in Veliki Šmohor, malo višje pa stoji še Vrh nad Peski. Na vzhodni strani Dupeljskega jezera se dviga Velika Montura, na zahodu Lemež in Debeljak, na severu pa Velika Baba.

 

Planinski tabor bo potekal od 3.7 do 10.7.2021.

 

Planinski tabor je namenjen mladim planincem, od 1.r. do 9.r. dalje.

Število udeležencev na taboru je zaradi finančnih in kadrovskih omejitev planinskega društva zelo omejeno, zato priporočamo, da prijavo oddate čim prej. Pogoj za prijavo je plačana članarina PZS za tekoče leto.

 

Cena tabora je 140 €.

 

Vključuje stroške bivanja in prevoza, organizacijo in prevoz taborne opreme, stroške oglednih tur, opremo prve pomoči in sredstva za ustvarjalne delavnice.

 

Pred prijave petek, 11. 6. 2021


Tabornino poravnate s položnico na račun NLB 0205-3001-8554-832 (namen plačila: za tabor), naslov PD PODPEČ-PRESERJE, Preserje 2, 1352 PRESERJE, najkasneje do 24.6.2021.



Prijavnico lahko dobite pri mentorici planinskega krožka na šoli, si jo sprintate ali jo naročite po E pošti pri vodji tabora Rudiju Bevcu:  rudi.bevc@gmail.com, pri katerem dobite tudi vse informacije.


Varen korak

Vodniki in mentorji PD Podpeč Preserje

Oglejte si tudi