Logo MojaObčina.si

Brezovica

DANES
6°C
-3°C
JUTRI
2°C
-1°C

Pohod po Istrski poti

3599
Planinsko društvo Podpeč–Preserje vabi vse člane društva v soboto 3. junija in nedeljo 4. junija 2017 na pohod po Istrski planinski poti.
Odhod posebnega avtobusa v soboto zjutraj je: Preserje ob 5. uri - pred OŠ
Ustavili se bomo tudi v Kamniku pod Krimom, Podpeči, v Notranjih in Vnanjih Goricah in na Brezovici. Z avtobusom se bomo odpeljali mimo Postojne, Ilirske Bistrice in nato preko mejnega prehoda na Hrvaško, ter dalje do Opatije, kjer nas bodo že čakali naši vodniki. Od tu se bomo v spremstvu vodnikov podali po Istrski planinski poti. Šli bomo od Brguda, Kremenjaka, Šikivca, Sisola do Plomina. Od tu se bomo odpeljali do Skitače kjer bomo v planinski koči prespali in se okrepčali. Naslednji dan bomo pot nadaljevali še na Oštri vrh in na Crno punto. S Crne punte se vrnemo do koče na Skitači in se odpeljemo proti domu.
Cene v koči so nižje kot v slovenskih kočah. Večerja, prenočevanje in zajtrk vas bo stalo 120 kun, kar je približno 16,00€. Stroške v koči poravnava vsak sam. Cena prevoza je 30,00€ Prijave zbira Marko Goršič tel. 3631-175 in mobi 041 795-006 (v večernih urah)
Rok za prijave je do četrka 31. 5. 2017. Izlet bosta vodila planinski vodnik Marko Goršič in Mirjana Brumnjak iz Opatije, vodnica pri PD Ilirska Bistrica.

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!