Logo MojaObčina.si

Brezovica

JUTRI
14°C
0°C
PET.
14°C
2°C

MALA POZORNOST ZA VELIKO VESELJE

1766
Deli
Spoštovane občanke in občani, dragi prijatelji in vsi, ki prebirate ta prispevek! 

Potrebujem vašo pomoč. Vabim vas k sodelovanju v nečem izredno lepem, ganljivem in srčnem. V sklopu projektov za starejše sem s svojo prijateljico Petjo tokrat prišla na idejo, da bi z lepo besedo polepšali praznične dni starejšim. Bodite tudi vi delček nečesa velikega.

Vse, kar vas prosim je, da napišete kratko pismo ali voščilnico z lepimi željami in pozitivnimi mislimi. Pomembno je, da je napisano na roke, da so črke dovolj velike in berljive ter da poleg še kaj prilepite ali narišete (primer pisma je v prilogi). Lahko priložite tudi kakšno fotografijo. To pismo naslovite na Ana Petrič, DEOS Center starejših Notranje Gorice, Gmajna 7, 1357 Notranje Gorice, na hrbtno stran pa zapišite pošiljatelja (sebe). Vsako pismo bom pogledala, vložila v novo kuverto in nanjo napisala ime in priimek enega izmed stanovalcev (zaradi varstva podatkov). Takšnih pisem potrebujem najmanj 200. Prav vsako bo izročeno stanovalcu ali stanovalki v njegovi sobi, po potrebi prebrano in prilepljeno na steno. Če želite, lahko napišete tudi več pisem in tako osrečite več src.

Odzive stanovalcev si boste lahko ogledali na naši spletni strani, kjer bo moč videti, kdo je vaše pismo prejel. Poleg tega boste deležni še nečesa lepega, kar pa bo za enkrat ostalo skrivnost. Pisma zbiramo do 20.12.2017. Dodatne informacije lahko dobite na telefonski številki 040 841 277 ali elektronskem naslovu ana.petric@deos.si.

Verjemite mi, da bo to nekaj izredno lepega in globokega, saj starejši v času napredka tehnologije dobivajo vse manj pisem in voščil, marsikdo pa niti nima nikogar, od koga bi lahko kaj prejel. Bodite ta nekdo vi! ❤

Hvala, ker ste srčni, saj le skupaj lahko zgradimo boljši jutri.

Ana Petrič

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!