Logo MojaObčina.si

Brežice

DANES
21°C
9°C
JUTRI
23°C
5°C
753

Tržnica v Brežicah bo ob sobotah odprta med 7. in 12. uro

Na vidnem mestu ob vstopu na tržnico bodo postavljeni opozorilni napisi z natančnimi navodili o načinu obratovanja tržnice, o upoštevanju socialne razdalje, o načinu vstopanja na tržnico, zadrževanja na tržnici, o higieni rok, o prepovedi prijemanja živil.

Za obiskovalce tržnice bo na voljo razkužilo, to bo na voljo tudi pred sanitarijami, ki bodo v času obratovanja tržnice odprte. Razstavljene kmetijske pridelke in proizvode kupci ne bodo smeli prijemati. Pridelke in proizvode bo lahko prijemal in dajal v vrečke le prodajalec, ki bo ustrezno zaščiten z rokavicami in zaščitno masko. Prodajne mize bodo postavljene na takšni medsebojni razdalji, da bodo zagotavljale varno socialno razdaljo tako za prodajalce kot za kupce na tržnici. Prodajne mize in površine bodo pred začetkom in ob koncu prodajnega dne očistili in razkužili z razkužilom.

Občane vabimo, da aktualne informacije spremljajo na spletni strani občine in na spletni strani www.komunala-brezice.si  ter Facebook strani JP Komunala Brežice d.o.o. www.facebook.com/komunala.brezice.

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Oglejte si tudi