Logo MojaObčina.si

Braslovče

JUTRI
14°C
-3°C
PET.
17°C
-4°C

zaposlitev

Savinjska regija
Torek, 02. April. 2019

Varilec (m/ž)

Si želite postati del tehnološko naprednega in zelo inovativnega podjetja, ki uporablja najnovejšo tehnologijo in visokokakovostne materiale? Izkoristite TOP priložnost in nas TAKOJ kontaktirajte! Vabljeni k prijavi vsi državljani Evropske Unije, ki imate odlične ročne spretnosti in se želite priučiti in osvojiti nova znanja na delovnem mestu VARILEC - možnost priučitve (m/ž)
Moje Delo
Savinjska regija
Sobota, 13. April. 2019

Operater na CNC upogibnem stroju (m/ž)

Imate izkušnje iz dela na CNC upogibnem stroju? Za uspešno rastoče podjetje z večletno tradicijo, iščemo kandidata za delovno mesto Operater na CNC upogibnem stroju (m/ž). V kolikor ste fleksibilni ter imate izkušnje z branjem načrtov in nastavljanjem strojev, se čim prej prijavite!
Moje Delo
Savinjska regija
Sobota, 13. April. 2019

Operater na CNC obdelovalnem centru (m/ž)

Imate izkušnje iz dela na 3-osnem CNC obdelovalnem stroju? Za uspešno in ugledno podjetje z dolgoletno tradicijo, iščemo kandidata za delovno mesto Operater na CNC obdelovalnem centru (m/ž). V kolikor ste fleksibilni, pripravljeni na delo na dve izmeni in imate izkušnje na podobnih delovnih mestih, se čim prej prijavite!
Moje Delo
Savinjska regija
Četrtek, 18. April. 2019

Varilec (m/ž) v okolici Žalca

Za uspešno in ugledno podjetje s 25 - letno tradicijo, iščemo kandidate za delovno mesto Varilec (m/ž). Bi se želeli pridružiti rastočemu podjetju? V kolikor ste fleksibilni, natančni ter imate dobre ročne spretnosti, se čim prej prijavite!
Moje Delo
Savinjska regija
Četrtek, 18. April. 2019

Tehnolog za razvoj procesov obdelave

Pričakujemo: visokošolsko izobrazbo strojne smeri (diplomirani ali univerzitetno diplomirani inženir strojništva), aktivno znanje angleškega jezika, 3 leta delovnih izkušenj, zaželene so izkušnje v avtomobilski industriji, zaželeno je obvladanje orodij KAIZEN, KANBAN, FMEA, PARETO analiza in drugih statističnih metod.
Moje Delo