Logo MojaObčina.si
DANES
13°C
7°C
JUTRI
19°C
6°C
Oceni objavo

Pripravite kožo na hladne dni

V hladnih dneh je naša koža še posebej izpostavljena, zato je pomembno, da jo zaščitimo. Mraz, veter, vlaga, suh zrak v ogretih prostorih - vse to lahko vpliva, da je koža pretirano izsušena, začne pokati, pojavljati se začnejo lišaji na koži, gubice na obrazu postanejo bolj izrazite.


Še posebaj izpostavljene v zimskih dneh so naše roke. Primerna nega lahko prepreči razpokano kožo in rdečico. Zunaj, na hladu vedno nosite rokavice. Pri umivanju rok poskrbite, da uporabljate blaga mila, milnico pa iz rok dobro izperite. Izogibajte se umivanju rok v prevroči vodi, saj ta še dodatno izsuši kožo. Za nego rok uporabljajte kakovostne, ne premastne kreme, ki se sicer počasi vpijejo. Na zunanjo stran dlani nanesite debelejši sloj kreme, saj je ta del bolj izpostavljen. Pred spanjem si lahko privoščite še posebno razvajanje: roke namažite z debelim slojem kreme in si nataknite tanke bombažne rokavice. Tako boste poskrbeli, da bodo roke na toplem, krema se bo bolje vpila, koža zjutraj pa bo prerojena.

Priporočamo kremo za roke, nohte in obraz Vanilla Pod, ki ji pravijo tudi "manikura in pedikura v lončku"

  • Krema povrne rokam enakomeren ten, zmehča in intenzivno vlaži kožo rok. Deluje 4 ure po nanosu, tudi z umivanjem rok kreme ne odstranimo.
  • Zmanjšuje rdečino in razdraženost kože rok. Pri zelo suhi koži, jo lahko uporabimo tudi za nego obraza. Odstrani suha področja kože.
  • Vonj vanilije in kokosa preprečuje celo občutek lakote. Krema je odličen izdelek za kratko manikuro – nanesite, pustite, da se vpije in obnohtno kožico potisnite ob noht. Tudi za nego nog – nanesite zvečer pred odhodom v posteljo.
  • Vanilla Pod ojača tudi nohte. Mehča in neguje obnohtno kožico. 
  • Krema vsebuje le najboljše, organske sestavine in ne vsebuje parabenov.

Kozmetika Heaven by Deborah Mitchell je sestavljena iz palete izdelkov iz najboljših organskih sestavin. Blagi izdelki za čiščenje, vlažilne kreme in maske s čebeljim strupom lahko vašo kožo zaščitijo pred hladnim vremenom. Izdelke najdete v naši spletni trgovini www.heavenskincare.si in v pooblaščenih salonih.

Oglejte si tudi