Logo MojaObčina.si
DANES
13°C
7°C
JUTRI
19°C
6°C
Oceni objavo

Otvoritev telovadnice Judo kluba SHIDO in Judo kluba Braslovče

Po dobrih treh mesecih prenove so do svojih prostorov prišli tudi mladi judoisti Judo kluba SHIDO in Judo kluba Braslovče, ki jih vodi trener Ivi Knafelc.

Prostore, ki so jih obnovili z lastnim delom ter nesebično pomočjo donatorjev, so otvorili v petek, 8.6.2018. Pri otvoritvi so bili prisotni predsednik JZS g. Darko Mušič, podžupanja Braslovč gospa Danica Tanjšek ter podžupan občine Tabor gospod Ludvik Miklavc. Prisotni so se razveselili obiska Roka Drakšiča, trenerja aktualnega evropskega prvaka Adriana Gomboca, ki je prisotnim namenil nekaj spodbudnih besed ter si kljub zasedenemu urniku vzel čas za priložnostno fotografiranje z mladimi borci.

Telovadnica se nahaja na lokaciji bivšega bazena v Orli vasi pri Braslovčah. Po besedah predsednika JK Braslovče so investicijo ki znaša približno 20.000 EUR dokončali izključno s pomočjo podjetij, ki so za obnovo prispevala material, delo in finančna sredstva. Omeniti je potrebno podjetja AROL D.O.O., KRONOTERM D.O.O., KNAUF INSULATON, CAPAROL D.O.O., LEDIKS D.O.O., PGH D.O.O., TERMO-TOP D.O.O. TER TERMIT D.O.O.


Vadba v novih prostorih bo potekala tudi med počitnicami, še posebej zanimive pa bodo brezplačne urice športa, ki jih bo klub organiziral pod pokroviteljstvom podjetja DM .

Oglejte si tudi