Logo MojaObčina.si

Braslovče

DANES
35°C
16°C
JUTRI
31°C
17°C
5352

Vabilo na 60. Dan hmeljarjev

Turistično društvo Braslovče v sodelovanju z ostalimi društvi in Občino Braslovče organzira že 60. Dan hmeljarjev. Bogat program osrednje prireditve, ki bo v nedeljo, 14. avgusta, bo na Skupn plac zagotovo privabil številne obiskovalce od blizu in daleč.

Osrednja prireditev se bo pričela ob 15. uri s slavnostnim sprevodom skozi trg na prireditveni prostor v Braslovčah, kjer bo zabavni program s predstavitvijo povorke, prikazom starih hmeljarskih opravil in spretnosti, primopredajo starešinstva, hmeljarskimi in drugimi zabavnimi igrami ter zabavo z ansambloma Savinjski kvintet in Modrijani.

V okviru jubilejnega 60. Dneva hmeljarjev se bodo odvijale tudi naslednje spremljajoče prireditve:

V nedeljo, 31. julija, od 7. ure dalje bo potekalo tekmovanje v športnem ulovu rib za pokal hmeljske kobule na Braslovškem jezeru, v organizaciji Ribiške družine Šempeter.

V soboto, 6. avgusta, bo od 8. ure dalje potekal turnir v odbojki na mivki za pokal hmeljske kobule na igrišču pri Partizanu, v organizaciji ŠD Braslovče.

V soboto, 13. avgusta, bo od 9.30 ure potekal 7. šahovski turnir za pokal hmeljske kobule in popoldne ob 16. uri še 4. mladinski turnir Hmeljko v Domu kulture Braslovče, v organizaciji Šahovskega kluba Braslovče.

Všečkaj objavo


Oceni objavo


Oglejte si tudi