Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
1°C
JUTRI
14°C
-1°C
Oceni objavo

Vabilo na akcijo pomladanskega urejanja okolja 25. 3. 2023

Turistično društvo Braslovče v sodelovanju z Občino Braslovče in ostalimi društvi v občini vabi na akcijo pomladanskega urejanja okolja, ki bo v soboto, 25. marca 2023, od 9. ure dalje.

Vabimo vas, da skupno pristopimo k tradicionalni akciji pomladanskega urejanja in čiščenja okolja občine Braslovče.

Poleg nosilcev akcije Občine Braslovče ter Turističnega društva Braslovče bodo k akciji pristopila tudi ostala društva v občini in posamezniki, ki so v svojih krajih prevzeli funkcijo koordinatorja akcije. Obveščamo vas, da bodo vreče za ločeno zbiranje odpadkov na razpolago na zbirnih mestih. Prav tako boste na zbirnem mestu lahko dobili zaščitne rokavice iz lateksa. Udeležencem akcije priporočamo, da s seboj prinesete tudi trpežnejše rokavice in ste terenu primerno oblečeni in obuti.

Pobrane smeti odlagajte na za to posebej določenih zbirnih točkah. Za prevoz odpadkov do zbirnih točk bo marsikje potrebna pomoč v obliki traktorjev in drugih prevoznih sredstev. Vljudno prosimo, da pomagate pri odvozu odpadkov. Za odvoz odpadkov z zbirnih točk in deponiranje na zbirnem centru Žovnek pa bo poskrbela Občina Braslovče.

Koordinatorje akcije prosimo, da javijo število udeležencev, količino zbranih odpadkov ter fotografije na naslov: branko.ribizel@gmail.com.

TD Braslovče,  Branko Ribizel

Občina Braslovče, Tomaž Žohar

Informacije o zbirnih mestih in koordinatorjih za posamezna območja najdete v priponki.

Oglejte si tudi