Logo MojaObčina.si
DANES
13°C
7°C
JUTRI
19°C
6°C
Oceni objavo

MINI odbojkarji uvrščeni v polfinale DP

Ekipa mini odbojkarjev je na četrtfinalnem turnirju v Ljutomeru prikazala dobro predstavo in v prvi tekmi brez večjih težav premagala domačine. Nato pa sta sledili tekmi, kjer je bilo potrebno za zmago prikazati “vse in še več”.
Tako ekipa Fužinarja kot tudi Maribora sta že naši stalni znanki in obe verjetno kandidatki za sam vrh ob koncu prvenstva.
Prvi set proti Fužinarju je bil v znamenju gostujočega napadalca Slatinška, ki je bil neustavljiv v napadu in tako so povedli oni z 1:0. Naša druga ekipa je potem zanesljivo zmagala drugi set, nato pa je prva postava v tretjem setu prikazala povsem drug obraz in zanesljivo zmagala, skupaj torej ob koncu 2:1 za naše.
Sledila je še zadnja tekma za prvo mesto in sicer z Mariborom. V prvem setu sta se zopet udarili prvi postavi, igra naših je bila podobno kot 3 set proti Fužinarju na visokem nivoju – prvi set je bil naš. Druga postava – ki do tega trenutka še ni izgubila seta v tej sezoni – je verjetno pod velikim pritiskom popolnoma odpovedala in set je bil izgubljen. Odločal je tretji set, kjer pa so več zbranosti prikazali nasprotniki, tako da je ob koncu semafor pokazal skupno 2:1 za ekipo Maribora.

Kljub temu našim fantom vse čestitke za prikazane igre in gremo naprej – V POLFIIIINALEEEE #šdbraslovče#!

OK Ljutomer : ŠD Braslovče mini 0:3 (13:25, 11:25, 07:25)

ŠD Braslovče mini : Fužinar Sij Metal 2:1 (14:25, 25:09, 25:18)

Maribor SGD Strdin : ŠD Braslovče mini 2:1 (21:25, 25:16, 25:17)

Oglejte si tudi