Logo MojaObčina.si
JUTRI
14°C
-1°C
SOB.
13°C
3°C
Oceni objavo

"Croatian karate championship cup 2019 - 16th TAD CUP"

Velikega mednarodnega turnirja "Croatian karate championship cup 2019 - 16th TAD CUP", na katerem je bilo prijavljenih več kot petsto tekmovalcev, se je udeležilo tudi deset tekmovalcev iz Karate Kluba Polzela.

Ažbe Mlačnik je v kategoriji U10 -30 kg v finalu z odlično borbo premagal predstavnika iz Bosne in osvojil  prvo mesto.

Zala Kramberger je v kategoriji U10 -32 kg po odličnih borbah prišla v finale, nato v izenačeni borbi šele po sodniški odločitvi zmagala in tako osvojila odlično prvo mesto. Aneja Jesenek Rojšek je v kategoriji deklic -45 kg po odličnih in suverenih borbah pristala v finalu, nato po sodniški odločitvi žal izgubila in tako osvojila drugo mesto.

Žiga Trbovšek in Aleksej Derča sta v kategoriji dečkov U14 -42 kg in -46 kg osvojila tretje mesto. Zoja Avžner in Laura Bergant sta v kategoriji kadetinj U16 -54 kg po izjemnih borbah pristali v finalu in je Laura z rezultatom 3 : 2 premagala Zojo. Tia Bikič je v kategoriji mladink -59 kg po odličnih borbah osvojila odlično tretje mesto.

Nuša Žerjav je v kategoriji mladink +59 kg osvojila tretje mesto.

Rezultati tekmovalcev Karate Kluba Polzela na mednarodnih turnirjih so dober kazalnik trdega dela tekmovalcev in trenerske ekipe.

Luka Deberšek

Oglejte si tudi