Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
-1°C
JUTRI
12°C
2°C
Oceni objavo

BRASLOVŠKI GASILCI VAM V LETU 2021 ŽELIMO VELIKO ZDRAVJA IN OSEBNE SREČE!

Spoštovani naši občani in vsi ostali podporniki!


Virus Covid-19 je zelo spremenil vaše in naše življenje. Ker pa gasilci cenimo tradicijo in zgodovino, smo se v PGD Braslovče odločili, da tradicije novoletnega obiska pri občanih doma, kjer jim voščimo in podarimo naš koledar, ne bomo prekinili, le nekoliko jo bomo spremenili. Letos smo jih med letom enkrat že obiskali, ko smo zbirali denar za naše novo vozilo in se vsem zahvaljujemo, ker so se tako lepo odzvali in nam pomagali, tako da imamo novo vozilo že v garaži. Vse botre in donatorje bomo povabili na slavnostno akademijo, ki jo bomo izvedli takoj, ko bo to mogoče, tam se jim bomo še enkrat zahvalili za pomoč.

Zaradi odgovornosti za vaše in naše zdravje občanov tokrat ob koncu leta ne bomo obiskali osebno, ampak smo vsem v nabiralnike prinesli gasilski koledar ter pismo z našimi dobrimi željami. Donacije občanov in podjetij pomenijo za nas pomemben prihodek, ki ga namenjamo predvsem za vzgojo naše mladine, usposabljanje operativnih gasilcev in nakup opreme.

Ker je letos situacija drugačna, smo za nakazilo prostovoljnih prispevkov pripravili naslednje možnosti, z namenom, da donacijo poenostavimo:
1. Z nakazilom na naš TRR: SI56 6100 0000 7885 671, namen: Donacija,
2. Z nakazilom preko koledarju priloženega plačilnega naloga UPN,
3. Lahko ja slikate in plačate – v mobilni banki skenirate QR kodo in izvedete nakazilo donacije za poljuben znesek.

Ker vemo, da so se povečale tudi finančne stiske med občani, vas lahko nam gasilcem namenite 0,5 % dohodnine, ki v veliki večini še vedno ostane državi. Dohodnino boste podarili BREZ LASTNEGA VLOŽKA, ves postopek pa traja manj kot 3 minute. Vlogo za namenitev dohodnine lahko izpolnite preko: https://edonacije.com/ , navodila najdete na naši spletni strani: https://www.braslovce-gasilci.si/2020/12/08/braslovski-gasilci-vam-v-letu-2021-zelimo-veliko-zdravja-in-osebne-srece/ ali pa to storite preko aplikacije eDavki:  https://www.fu.gov.si/davki_in_druge_dajatve/poslovanje_z_nami/e_davki/mobilna_aplikacija_edavki/

Veseli bomo vsakega prispevka in obljubimo vam, da bomo tudi v letu 2021 skrbeli za vašo varnost!

Hvala vam za vašo donacijo!

Vaši gasilci PGD Braslovče

Oglejte si tudi