Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
4°C
JUTRI
18°C
8°C
Oceni objavo

ZLATA DIPLOMA ZA JURETA KRAVANJO

V marcu 2016 je Jure Kravanja iz Soče diplomiral in s tem pridobil naziv inženir strojništva, letos oktobra pa je njegova diplomska naloga na tekmovanju TPVS zasedla prvo mesto in naziv zlata diplomska naloga iz področja vzdrževanja za leto 2017.

Jure Kravanja je po končani osnovni šoli šolanje nadaljeval v Novi Gorici na srednji šoli - smer strojni tehnik. 

»Rad bi se zahvalil družbi Mahle Letrika Bovec d.o.o. ter PRC-ju, ker sta mi omogočila štipendijo skozi vse štiri leta srednje šole. Po končani srednji šoli sem se odločil za študij na VSŠ Postojna smer strojništvo. Študij, ki je potekal 2 leti, sem zaključil leta 2015. Tudi ti dve leti sem štipendijo dobival od podjetja Mahle Letrika Bovec d.o.o. ter PRC-ja,« z veseljem in hvaležnostjo pove Jure Kravanja.

V marcu 2016 je diplomiral, naslov njegovega diplomskega dela je bil IZDELAVA ORODJA P 201 586 ZA BRIZGANJE DUROPLASTOV V PODJETJU MAHLE LETRIKA BOVEC D.O.O. Letos oktobra pa je njegova diplomska naloga dosegla še en velik uspeh, saj je na tekmovanju TPVS zasedla prvo mesto in s tem naziv zlata diplomska naloga iz področja vzdrževanja za leto 2017. Priznanje so Juretu podelili na Otočcu v oktobru.

Čestitkam se pridružuje tudi župan Občine Bovec Valter Mlekuž s sodelavci. 

Oglejte si tudi