Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
8°C
JUTRI
19°C
8°C
Oceni objavo

ŽIVIMO ŽIVLJENJE Z NASMEŠKOM

Dobrodelni glasbeno-nogometni dogodek, ki smo ga poimenovali »ŽIVIMO ŽIVLJENJE Z NASMEŠKOM«, je organizacijsko dodelan in bo zagotovo navdušil širšo javnost. Zato vas vabimo, da ga z nami doživite tudi vi!
Odzivi na pobudo, ki sta jo podala župan Občine Bovec Valter Mlekuž in direktor območne enote Zavarovalnice Triglav d.d., Ivica Vulić, da konec januarja skupaj organizirata dobrodelno nogometno tekmo, so presegli vsa pričakovanja. Sodelovanje so kmalu potrdili številni nogometaši zlate generacije slovenskega nogometa, politiki in gospodarstveniki. Ko smo k sodelovanju povabili Dejana Vunjaka, da s svojim nastopom popestri dogodek, kar je Dejan nemudoma potrdil, pa je prireditev dobila nove razsežnosti. Na njegovo povabilo so namreč sodelovanje z veseljem potrdili še nekateri drugi glasbeniki in glasbene skupine, tako da bo dobrodelni dogodek pravi glasbeno - nogometni spektakel.

V malem nogometu se bodo pomerile štiri ekipe:

-          nogometaši zlate generacije slovenskega nogometa

-          gospodarstveniki

-          župani, poslanci

-          glasbeniki

Glasbene skupine in glasbeniki, nekateri od njih nas bodo ob igranju nogometa zabavali tudi s svojimi skladbami, so: Modrijani, Čuki, Gadi in Isaac Palma, Dejan Vunjak, Vili Resnik, Poskočni muzikanti, Veseli svatje, Muff …..

Vabimo vas torej na GLASBENO-NOGOMETNI DOGODEK, v nedeljo, 28. januarja, ob 15.00, v dvorani Šolskega centra Tolmin v Tolminu.

 

Celoten izkupiček dobrodelnega dne bomo namenili Podružnični šoli za izobraževanje in usposabljanje otrok s posebnimi potrebami OŠ Tolmin, v kateri znanje in seveda osnovne življenjske veščine na svoj način pridobivajo otroci s posebnimi potrebami iz občin Bovec, Kobarid in Tolmin.

Zaradi pomanjkanja sredstev letos ne bi mogli izvesti skupnega rehabilitacijskega »dopustovanja« ob morju, verjetno pa ni treba posebej poudarjati, kako velikega življenjskega pomena je to zanje. Njihova poslanica za leto 2018 je, da bi vsi ljudje živeli z nasmeškom na obrazu. Zato je tudi slogan naše dobrodelne prireditve »ŽIVIMO ŽIVLJENJE Z NASMEŠKOM«.

Vabimo vas, da postanete del akcije za plemenit namen in s svojo udeležbo na prireditvi pokažete, da vam je mar za bližnjega! Skupaj narišimo otrokom s posebnimi potrebami Zgornjega Posočja na njihove obraze izraze sreče ter jim čim bolj približajmo svet normalnega življenja.

Program bosta povezovala Milan Štulc in Ervin Čurlič.

Vstopnine ni, veseli pa bomo vašega prostovoljnega prispevka!

 

Oglejte si tudi