Logo MojaObčina.si
JUTRI
16°C
4°C
SOB.
18°C
8°C
Oceni objavo

DOBRODELNA NOGOMETNA TEKMA

Župan Občine Bovec Valter Mlekuž in direktor Območne enote Zavarovalnice Triglav, d.d., Ivica Vulić  bosta skupaj organizirala dobrodelno nogometno tekmo, vsa zbrana sredstva bodo namreč namenili Podružnični šoli za izobraževanje in usposabljanje otrok s posebnimi potrebami Tolmin za njihove potrebe in dejavnosti. Šolo obiskujejo otroci z območja Občin Bovec, Kobarid in Tolmin. Pomemben znesek bo prispevala tudi Zavarovalnica Triglav, d.d., svoj prispevek Podružnični šoli za izobraževanje in usposabljanje otrok s posebnimi potrebami Tolmin pa je že obljubil tudi Lions klub Kobarid Soča, ki bo pokril del stroškov za letošnje rehabilitacijsko letovanje.

Na dobrodelni nogometni tekmi, enega najzanimivejših nogometnih spektaklov nameravajo izvesti v kobariški športni dvorani 27. januarja 2018, se bodo pomerile ekipe poslancev DZ RS, primorskih županov ter nogometaši zlate slovenske nogometne reprezentance, ki so Slovenijo zastopali na evropskem in svetovnem prvenstvu.

Za zdaj imata Mlekuž in Vulić obljubo podpredsednika DZ RS Matjaža Nemca, da bo sestavil ekipo poslancev, zelo pa si želita, da bi v tej ekipi zaigral tudi predsednik RS Borut Pahor. Udeležbo so že obljubili tudi nekateri župani in nogometaši nogometne reprezentance.

Že zdaj vabimo vse ljudi dobre volje, da se 27. januarja letos kot navijači udeležijo tekme in s tem prispevajo k plemenitemu namenu.

Oglejte si tudi