Logo MojaObčina.si

Bovec

DANES
21°C
16°C
JUTRI
23°C
16°C
3213

Ob obisku Kanina tudi dodatna ponudba

V avgustu se obiskovalcem Kanina pogosto zgodi, da naletijo na presenečenja v obliki dodatne ponudbe tako pri Bum baru kot tudi ob Kaninskih legendah ob vrnitvi v dolino. Tako je bilo tudi minulo soboto, ko so obiskovalci Kanina lahko popili domač ledeni čaj, Buško pivo ali si privoščili kaninske palačinke.

V minulem tednu je s prevozom do 2204 m nad morjem kaninsko pogorje obiskalo tudi po 650 gostov dnevno, samo v desetih dneh avgusta pa skoraj 3500. V letošnji poletni sezoni so kljub pomladnim slabim obetom zaradi omejitev in upoštevanja ukrepov za zamejitev širjenja koronavirusa prepeljali skupaj 13 500 potnikov. V Sončnem Kaninu so se odločili, da obiskovalcem ponudijo še nekaj več od ustaljene ponudbe. Na stojnicah pri Kaninskih legendah oziroma ob vhodu v A postajo krožnokabinske žičnice Kanin so v soboto pridno ponujali prej navedene dobrote, njihov trud pa se je kar poplačal, saj je bilo zanimanje res veliko. Razlog več, da bodo taka presenečenja v avgustu pripravili še večkrat, k sodelovanju pa vabijo tudi vse lokalne ponudnike lokalnih dobrot in izdelkov.

Vse zainteresirane domače ponudnike vabijo, da jih pokličete na telefonsko številko 031 456 852 (Nicolas). Skupaj boste dorekli tudi datume dogodkov in vse podrobnosti.

Mimogrede, na enem od teh dogodkov boste lahko naročili tudi »Županove palačinke« po njegovem receptu in ob njegovi kontroli, za malo sreče pa boste naleteli tudi na priložnost, da vam jih župan Valter Mlekuž pripravi kar lastnoročno.

Celotno ponudbo, najavo posameznih dogodkov, cenike in posamezne ugodne pakete najdete na spletni strani Sončnega Kanina: www.kanin.si/

Pripravil in foto: MILAN ŠTULC

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Oglejte si tudi