Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
1°C
JUTRI
17°C
5°C
Oceni objavo

Balončki pri županu

15. 3. 2023 je bil župen Občine Bovec Valter Mlekuž deležen prav posebnega obiska, vsekakor pa enega tistih, ki jih med vsemi najbolj vesel in mu polepšajo dan.

V njegovi pisarni so ga namreč obiskali vrtčevski otroci in vzgojiteljice iz podružnice na Žagi oziroma skupina Balončki, vzgojiteljica Ana Marija Krč Mohar, pomočnica vzgojiteljice Sanja Mikić in pomočnica ravnateljice za vrtec Mojca Koren Lapajne.

»Z otroki skupine Balončki smo prišli na obisk mestne knjižnice Bovec, priložnost pa smo izkoristili še za obisk pri županu., ki nas je res prijazno sprejel. Prosili smo ga, če lahko ob materinskem dnevu  na občino prinesemo dekoracijo iz rož. Župan se je z veseljem strinjal in nam kar hitro obljubil, da bo dekoracija naših otrok krasila sejno dvorano na Občini Bovec,« je po obisku povedala vzgojiteljica Ana Marija Krč Mohar.

 Županovo pisarno pa že od danes naprej krasi čisto posebno darilo, ki so mu ga ob današnjem obisku predali vrtčevski otroci skupine Balončki iz podružnice na Žagi:

»Če koga, potem se vedno razveselim najmlajših otrok. res mi polepšajo dan. Z njihovimi trditvami in dejanji so vedno tako zelo iskreni. Vedno pomislim, kako bi bil svet lep, če bi bili tako iskreni tudi odrasli. To je zagotovo eden od razlogov za veselje ob vsakokratnem srečanju z njimi. Zelo sem vesel tudi darilca, ki so mi ga prinesli. S sliko, ki so jo narisali, so mi želeli pokazati, kje oni že pridno pridobivajo prva znanja in spretnosti. Hvala otrokom in hvala vsem vzgojiteljicam za njihovo predano delo,« pa je po obisku povedal župan Občine Bovec Valter Mlekuž, ki ga veseli tudi dejstvo, da je po izvedbi investicije Občine Bovec tudi na Žagi objekt podružnice moderno in prijetno zasnovan, predvsem pa varen.

Mlekuž se že zdaj veseli njihovega ponovnega obiska ob materinskem dnevu.

Zapisal: MILAN ŠTULC

Foto: MILAN ŠTULC in KATJA MRAKIČ

Oglejte si tudi