Logo MojaObčina.si

Bovec

JUTRI
34°C
18°C
PON.
34°C
18°C

PREDSTAVITEV HILDEGARDINE MEDICINE

Organizator: ZBOKSS Buški gamsi
Vstopnina: Vstop prost

Vabilo

 

PREDSTAVITEV HILDEGARDINE MEDICINE

 

V sredo, 31. januarja 2018, ob 19.uri, v Kulturnem domu Bovec.

Vstop je brezplačen.

 

Hildegardino medicino bosta predstavila zakonca Veronika in Uroš Plantan, ki sta po dveh desetletjih študija tradicionalne evropske medicine in z desetletji izkušenj zdravljenja tudi najtežjih bolezenskih stanj, postala avtoriteti za zdravljenje, kot so ga poznali pred stoletji.

 

Ko zboli duša, zbolita tudi um in telo. Poznavanje resničnega vzroka bolezni, je ključ do rešitve. Hildegardina psihoterapija je skoraj tisoč let star način iskanja resnice, ki vodi do vzroka bolezni in k rešitvi.

 

Zakonca Plantan bosta spregovorila tudi o moči rastlin oziroma o fitoterapiji, ki ima v procesu zdravljenja pomembno vlogo. Pri zdravljenju uporabljata tudi zdravila, izdelana po starodavnem postopku natančno tako, kot jih je pred 900 leti izdelovala Hildegarda.

 

Po predavanju bosta predavatelja odgovarjala na vaša vprašanja. Po končanem pogovoru pa boste lahko kupili Hildegardine izdelke in se včlanili v Zvezo prijateljev sv. Hildegarde.

 

Sv. Hildegarda (16.9.1098; + 17.9-1179), ena izmed najvidnejših osebnosti srednjega veka, je bila benediktinka, ki jo je leta 1583 za blaženo razglasil papež Janez XXII. Papež Benedikt XVI. jo je leta 2012 razglasil za svetnico in cerkveno učiteljico. Goduje 17. septembra. Je zavetnica vseh, ki se ukvarjajo z zeliščarstvom.

 

                                                                                                ZBOKSS – Buški gamsi

 

Kontaktana oseba:

Žarko Mlekuž

041 759 753

zarko.mlekuz@guest.arnes.siVšečkaj objavo

Oglejte si tudi