Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
8°C
JUTRI
19°C
7°C
Oceni objavo

Spet živžav v šolskih klopeh – tudi v novih učilnicah

Sredi februarja so se po štirih mesecih pouka na daljavo v šolske klopi najprej vrnili učenci prve triade OŠ, teden za njimi pa še preostali osnovnošolci. Verjetno še nikoli do sedaj ni velika večina otrok in staršev tako željno in nestrpno pričakovala, da se spet odprejo vrata hrama učenosti. Vsi, ali pa skoraj vsi, tako učenci kot njihovi starši in učitelji, so bili pouka na daljavo že naveličani.

Učenci enega oddelka 4. in vseh oddelkov 5. razredov OŠ dr. Ivana Korošca Borovnica pa se  skupaj s svojimi učitelji niso vrnili v stare šolske klopi oz. bolj ali manj zasilne učilnice, temveč v pred kratkim dokončani prizidek. Prvi vtisi so pozitivni, a za izjave o tem, kako se počutijo v novih učilnicah, jih bomo zaprosili, ko bo navdušenje vrnitve v šolske klopi mimo. Pravijo, da fotografije lahko včasih prikažejo stanje bolje kot tisoč besed, zato objavljamo nekaj fotografij notranjosti prizidka.

Poskrbimo vsak zase in z združenimi močmi, da se bo živ-žav v šolskih klopeh nadaljeval. Z doslednim upoštevanjem osnovnih ukrepov za preprečevanje širjenja virusnih obolenj (kateri to so, čivkajo že vrabci na strehi, za to tega na tem mestu ne bomo ponavljali) in z dobro voljo.  Naj šolski živ-žav traja do konca šolskega leta!


Občinska uprava

Oglejte si tudi