Logo MojaObčina.si
JUTRI
18°C
7°C
NED.
23°C
7°C
Oceni objavo

Nova franšizna trgovina SPAR partner v Borovnici

V Borovnici, ob železniški postaji na Mejačevi ulici, je 28. novembra podjetje SPAR Slovenija v sodelovanju s podjetjem Mesarstvo Blatnik d.o.o. odprlo novo franšizno trgovino SPAR partner Borovnica. To je skupno že 20 trgovina SPAR partner, ki bo delovala pod samostojnim vodstvom partnerja ter peta trgovina podjetja Mesarstvo Blatnik d.o.o. Ob tem dogodku bo podjetje SPAR Slovenija podarilo 3.000 evrov Osnovni šoli dr. Ivana Korošca Borovnica za šolski sklad.

 

SPAR Slovenija je novo trgovino SPAR partner v Borovnici, ki obsega skupaj 1.175 kvadratnih metrov, zgradil v 4,5 mesecih. Njeno stekleno fasado dopolnjuje moderen, z lesom obložen nadstrešek, pred trgovino je prostor za parkiranje 49 vozil. Za kakovostno ponudbo in prijetno nakupovalno vzdušje v novi trgovini SPAR partner skrbi 20 zaposlenih. 

Trgovina SPAR partner v Borovnici ima vse elemente moderne gradnje, ki so zadnja leta že stalnica novih trgovin SPAR. V ospredju trgovine so sveži oddelki z bogato založenim oddelkom sadja in zelenjave na čelu. Posebno mesto zavzema leseni kozolec, kjer so na voljo izdelki slovenskih pridelovalcev. Poleg oddelka sadja in zelenjave obiskovalce na začetku trgovine pozdravi oddelek kruha in peciva, ki mu sledijo delikatesa z izvrstnimi specialitetami za vse okuse in mesnica, kjer bodo v ponudbi tudi izdelki Mesarstva Blatnik. Na voljo je tudi ponudba z alternativno prehrano ter dobro založen oddelek sveže pripravljenih jedi, ki je v današnjem hitrem življenjskem slogu zelo aktualen. V njem so na voljo številne že pripravljene jedi, sendviči, solate in sladice, pečeno meso, ki se jih lahko preprosto odnese s seboj. 

Nova trgovina je v skladu s trajnostno naravnano strategijo podjetja Spar Slovenija tudi energetsko varčna, saj ima vgrajeno varčno razsvetljavo LED ter učinkovit sistem »System Transkritisch CO2«. Gre za hladilno tehniko, ki uporablja plin CO2. Z odpadno toploto hladilne tehnike bo trgovina pozimi ogrevana in poleti hlajena. Z uporabo tega sistema je trgovina okolju prijazna, saj za svoje delovanje ne uporablja klasičnih energentov. 

SPAR Slovenija je s svojo novo trgovino SPAR partner v Borovnici poskrbel za sodobno in prijetno nakupovalno okolje, obiskovalci pa bodo lahko uživali v kakovostni in ugodni ponudbi izdelkov ter prijazni postrežbi. 

 

Vljudno vabljeni v novo SPAROVO franšizno trgovino!

 

Oglejte si tudi