Logo MojaObčina.si
JUTRI
14°C
4°C
ČET.
11°C
4°C
Oceni objavo

NLB mobilna banka prvič na obisku v Borovnici

Po dobrem tednu mirovanja zaradi ukrepov, ki jih je sprejela vlada za zamejitev širjenja koronavirusa, je NLB Mobilna poslovalnica Bank&Go spet v pogonu in je v Borovnico prvič obiskala v četrtek, 15. aprila, ob 11:55 uri.  Na obisku bo redno vsakih 14 dni, vedno ob isti uri, in sicer pred trgovino Spar partner Blatnik, kjer bodo vrata za stranke odprta eno uro.
Natančen in ažuren urnik rednih obiskov je redno objavljen na spletni strani www.nlb.si/bankgo, kjer so tako strankam banke kot vsem ostalim občanom na voljo tudi aktualna obvestila. V času še vedno negotove zdravstvene situacije, ki močno vpliva na poslovanje, delo in življenje nas vseh, prav ažurne informacije na spletni strani banke pridejo še kako prav.
Na obisk v banko na kolesih NLB d. d. toplo vabi vse, ki bi radi dobili kakovosten finančni nasvet pri zahtevnejših odločitvah kot so krediti, se spoznali z uporabo priročnih mobilne in spletne banke, ter seveda vse, ki bi želeli postoriti kak finančni opravek. Za gotovinsko poslovanje – npr. dvig ali polog gotovine in plačilo položnic – bo na voljo bankomat, za rokovanje s katerim pa stranka potrebuje bančno kartico (osebnega računa) ter številko (PIN).

Seveda pa naj obiskovalci nikakor ne pozabijo na preventivne zdravstvene ukrepe:  zaščitno masko, razkuževanje rok, ustrezno varnostno razdaljo, vstopajo pa lahko le posamezno.

AK

Oglejte si tudi