Logo MojaObčina.si

Borovnica

DANES
17°C
12°C
JUTRI
21°C
13°C
LEPLES, PROIZVODNJA, STORITVE IN TRGOVINA D.O.O., BOROVNICA
Deli
Storitev, Ostale storitve, Dom in Vrt, Stanovanjska oprema, Vzdrževanje in prenova doma

LEPLES, PROIZVODNJA, STORITVE IN TRGOVINA D.O.O., BOROVNICA

Število glasov: 0

Predstavitev

Podjetje Leples je bilo ustanovljeno leta 1993. Ukvarjamo se z proizvodnjo, popravilom in montažo pohištva za stanovanjske in poslovne objekte. Polagamo tudi vse vrste lesenih talnih oblog, obenem pa skrbimo tudi za njihovo obnavljanje .

Podjetje Leples vam nudi širok spekter kvalitetnih izdelkov, izdelanih po vaši meri, ki bodo služili svojemu namenu in popestrili vaše stanovanje. Opremljamo tudi poslovne prostore oziroma prostore različnih zavodov.
Naročniki lahko sodelujete pri izdelavi pohištva, saj vam sodobni materiali omogočajo svobodo pri izbiri oblik, dimenzij in barv vašega pohištva.
Za naše izdelke uporabljamo preko 30 barvnih vrst najkvalitetnejšega zdravju prijaznega iverala, na pohištvo pa montiramo Blum-ovo okovje.

Lep je les, v LEPLES-u pa vam ga prikrojimo po vaši meri.

ZA VAS:

  • Izdelujemo kuhinje, otroške in mladinske sobe, spalnice, predsobe, dnevne sobe in drugo kosovno pohištvo po naročilu.
  • Montiramo industrijsko pohištvo in popravljamo starega.
  • Poskrbimo pa tudi za vaše različne lesne talne obloge
LEPLES, PROIZVODNJA, STORITVE IN TRGOVINA D.O.O., BOROVNICA LEPLES, PROIZVODNJA, STORITVE IN TRGOVINA D.O.O., BOROVNICA LEPLES, PROIZVODNJA, STORITVE IN TRGOVINA D.O.O., BOROVNICA LEPLES, PROIZVODNJA, STORITVE IN TRGOVINA D.O.O., BOROVNICA LEPLES, PROIZVODNJA, STORITVE IN TRGOVINA D.O.O., BOROVNICA LEPLES, PROIZVODNJA, STORITVE IN TRGOVINA D.O.O., BOROVNICA LEPLES, PROIZVODNJA, STORITVE IN TRGOVINA D.O.O., BOROVNICA LEPLES, PROIZVODNJA, STORITVE IN TRGOVINA D.O.O., BOROVNICA