Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
3°C
JUTRI
18°C
7°C

PRAZNIK BOROVNIC 2019

##VIEWS##
Organizator: Občina Borovnica in BK 300, storitve d. o. o.
Kontaktni podatki organizatorja: Andrej Klemenc, andrej.klemenc@borovnica.si, 01 750 74 68.
Vstopnina: Vstop prost





Največja občinska turistična prireditev Praznik borovnic 2019 bo v soboto, 13. 7. 2019, letos v organizaciji podjetja BK 300, storitve d. o. o. Dopoldanski Borovničev sejem, na katerega bosta ob 10.00 z barja pripeljala Borovničeva povorka, iz Ljubljane pa muzejski vlak, bo tudi letos v znamenju slastnih borovnic ter drugega jagodičevja ter  predstavitve borovniških društev, folklornih plesalcev in muzikantov. Pozno popoldan se bodo s prireditvenega odra razlegli zvoki mediteranskega melosa, sledili pa jim bodo narodno-zabavne viže, ob poznih nočnih urah do polnoči in čez pa bo dogajanja v znamenju raznovrstne rock glasbe.

Nastopili bodo:  Ansambel FISAnsambel LIVADA, skupina POINTLESS REBELS, skupina JOKER OUT in za konec Rok Ferenga & ROK’N’BAND.

V okviru sejemskega dela prireditve tudi letos ne bodo manjkali razstava čipkstarodobna vozila, možnost obiska Tehniškega muzeja Slovenije v Bistri s starodobnim avtobusom ter vodeni ogledi soteske Pekel in železniške čuvajnice 666.

Otroci bodo lahko ob igri v Borovničevem gradu dopoldan spoznavali ponije in se s ponijevo vprego popeljali po prizorišču. Do poznega popoldneva jim bodo na voljo ustvarjalne delavnice, ves čas pa tudi zabaviščni park.

Za raznovrstno jedačo in pijačo bo poskrbljeno ves čas, zavetje pred soncem ali dežnimi kapljami pa bo nudil velik prireditveni šotor.

Vsi zainteresirani za predstavitev na prireditvi in prodajo na sejmu naj se obrnejo na predstavnika organizatorja, g. Sama Satlerja  (roadhouse.events@icloud.com).

Oglejte si tudi