Logo MojaObčina.si

Borovnica

DANES
7°C
-2°C
JUTRI
6°C
-3°C

Kako vstopiti v svet podjetništva, v njem komunicirati in se pogajati?

1070

27. 11. 2017, ob 18.00, nas bo v okviru »Dnevov podjetne Borovnice« obiskala  mlada uspešna podjetnica Eva Štraser, QM, prokurist, idejni vodja BOKRI GREEN. Od leta 2007 je zaposlena v družinskem podjetju Bokri d. o. o., V učilnici za angleški jezik OŠ dr. Ivana Korošca Borovnica nam bo predstavila   prve korake v svetu podjetništva - ko imaš idejo, a ne veš, kako naprej – nimaš kontaktov, nimaš pogajalskih znanj, nimaš izkušenj z mediji, nimaš praktičnih izkušenj s postavljanjem cen – a imaš prototip in verjameš v svojo rešitev! V njenem predavanju boste izvedeli:
• Kako brez večjih izkušenj uspešno zakorakati  v svet podjetništva?
• Kako  do uspešnega konca pripeljati podjetniško idejo?
• Kako se pri tem izogniti največjim  začetniškim napakam?
• Kako in kje se priučiti nujno potrebnih veščin mreženja, komuniciranja in pogajanja?
Predstavitev svojih izkušenj bo popestrila z zanimivimi primeri iz Slovenije in tujine.

Eva Štravs na bo predstavila  tudi, kako je podjetje, ki se v osnovi ukvarja s proizvodnjo tehnične plastike za potrebe elektro in avtomobilske industrije usmerila še na proizvodnjo bioplastike za gospodinjstva in razvila linijo proizvodov BOKRI GREEN. Tako med drugim ponujajo tudi set-bio razgradljivih lončkov za gojenje začimb ali zelenjave na majhnih površinah.

"Prav proizvajalci plastike moramo biti zagovorniki novih zelenih tehnologij in s tem drugačnim razmišljanjem pokazati javnosti, da se trajnostni modeli in procesi krožnega gospodarstva že izvajajo v nekaterih slovenskih malih in mikropodjetjih ter da je zadnji čas, da o tem spregovorimo,« pravi Eva Štraser.

Z družinskim podjetjem s trinajstimi  stroji za brizganje plastike ima veliko načrtov. Z inovativnimi produkti in z mislijo na dobro prihodnost ustvarja novo in drugačno  podjetje ter ga predstavlja Sloveniji in svetu.   Sledi motu Bucminster Fullerja, da je najboljši način napovedovanja prihodnosti ta, da jo oblikuješ.

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!