Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
4°C
JUTRI
18°C
6°C

zaposlitev

Gorenjska regija
Četrtek, 18. April. 2024

Komercialist ze delo na terenu

Pričakujemo: ustrezno izobrazbo - V. stopnja, izkušnje na tem področju, pridnost, delavnost, vestnost, komunikativnost, zanesljivost, natančnost, urejenost, točnost, organiziranost, željo po uspešnosti in produktivnosti v podjetju, 2 leti delovnih izkušenj, znanje tujega jezika. Delov v komerciali, tehnolog in izmere na terenu.
Moje Delo
Gorenjska regija
Petek, 19. April. 2024

Asistent v offline marketingu

V naši marketinški ekipi iščemo asistenta v offline marketingu, ki bo v prvi vrsti preko ustvarjanja in upravljanja offline vsebin ter dogodkov – večinoma v Sloveniji, po potrebi pa tudi na drugih tržiščih – skrbel za širjenje dobrega glasu o naših kakovostnih izdelkih ter s tem močno pripomogel k naši nadaljnji rasti.
Moje Delo
Gorenjska regija
Ponedeljek, 22. April. 2024

Samostojni komercialist

Pričakujemo: visoko motiviranost in željo po doseganju dobrih rezultatov, organiziranost, produktivnost in energičnost, komunikativnost, samoiniciativnost, zanesljivost, fleksibilnost..
Moje Delo
Gorenjska regija
Ponedeljek, 22. April. 2024

Vodja celotnega servisnega oddelka m/ž

Opis: vodstvene, komunikacijske in organizacijske sposobnosti, opravljanje administrativnih del v zvezi s prevzemom in izdajo vozil na servisu, priprava računov za fizične , pravne osebe ter izdaja računov za zavarovalnice...
Moje Delo
Gorenjska regija
Sobota, 27. April. 2024

Skrbnik ključnih strank (Azija)

Vas privlači svet igralništva, Las Vegas, London in ostali svetovni trgi. Pridružite se nam in postanite član mladega in uspešnega tima, ki ustvarja inovativne elektronske igralne aparate.
Moje Delo
Gorenjska regija
Sobota, 27. April. 2024

Skrbnik blagovnih znamk / brand manager (Senior ali Junior) (m/ž)

Opis delovnega mesta: oblikovanje tržne strategije za posamezno blagovno znamko, na podlagi korporativne strategije blagovne znamke. Implementacija strategije z zagotavljanjem in spremljanjem učinkovite aktivacije usklajenih načrtov in aktivnosti, z jasnim ciljem povečanja volumna, tržnega deleža in profita.
Moje Delo