Naloge: aktivna prodaja in svetovanje strankam ter izvajanje promocijskih aktivnosti za pospešeno prodajo v prodajnih enotah, delo na blagajni in izdajanje računov (zaključevanje dnevne prodaje, preverjanje menjalnine v blagajni, ipd.),...
Vaše delo bo zajemalo: priprava živil in kuhanje jedi, sestavljanje jedi in delikatesnih izdelkov z upoštevanjem normativov, porcioniranje in pakiranje pripravljenih delikatesnih izdelkov, interno naročanje surovin in priprava potrebne dokumentacije, skrb za sanitarno in higiensko neoporečnost izdelkov in delovnega prostora.
Naloge: Skrb za spoštovanje kopališkega reda in ukrepanje v primeru nespoštovanja, skrb za čistost in urejenost delovnega prostora, bazenov in kopališča...
Pričakujemo: najmanj V. stopnja gostinske, turistične ali druge ustrezne smeri, vsaj 2 leti izkušenj na področju strežbe in vodenja večje skupine zaposlenih, znanje s področja urejanja razporeda zaposlenih in organizacije dela v obratu, aktivno znanje slovenskega jezika