Logo MojaObčina.si
DANES
17°C
6°C
JUTRI
22°C
5°C
Oceni objavo

Na Voglu iz poletne takoj v zimsko sezono

Praktično smo iz poletne sezone prešli na zimsko. Vseeno pa bi radi povedali, da nas veseli, ko ugotavljamo, da smo lahko s poletno zadovoljni, saj beležimo dobrih 12 % več prepeljanih potnikov kot v lanskem poletju, to je skupaj skoraj 142.000 potnikov. Kljub slabi zimi, ki je bila vremensko zelo neugodna, pa vseeno beležimo že dobre 4 % več potnikov. Do sedaj smo tako prepeljali 224.100 potnikov. Po obveznem rednem vzdrževanju, ki se je začelo v času krompirjevih počitnic, smo z 10. 11. že ponovno zagnali nihalko ter z naslednjim dnem začeli z obratovanjem smučišča. Upamo, da bo vreme zdržalo in da se bo tako skupno število obiskovalcev in smučarjev do konca leta še povečalo. Obiskani so predvsem vikendi, saj smo v obeh vikendih beležili 900 in več smučarjev ter drugih potnikov na dan.
Tako, kot smo že v poletnem času nadgradili samo dogajanje predvsem s programom za otroke, se pravi otroško animacijo, kot je iskanje skritega zaklada po učni poti, jahanje ponijev in ostale dejavnosti v okviru Družinskih vikendov, ko smo za družine oblikovali tudi posebej ugodne pakete, bomo za otroke poskrbeli tudi na smučišču. Še naprej se bomo tudi intenzivno vključevali v skupne dogodke v destinaciji. Letošnjo zimo bomo dali še večji poudarek na dobro počutje gostov, zato bo precej izboljšav namenjenih temu. Obnova Restavracije Viharnik se končuje, kar bo doprineslo še lepša doživetja naših gostov na Voglu, saj se bo restavracija ponašala z najlepšo sončno teraso in izbrano ponudbo pijač in jedi. Planinski dom Savica, ki bo obratoval tudi pozimi, pa vas bo še naprej razvajal z odlično kulinarično ponudbo ter posebej pripravljenimi meniji za različna praznovanja v prijetnem vzdušju restavracije. Za daljša praznovanja, kot je novoletno, pa je na voljo tudi 20 ležišč v večinoma dvoposteljnih sodobno urejenih sobah. Tudi letos bo v zimskem času polno dogodkov, s katerimi bomo animirali naše obiskovalce Vogla.

PROGRAM DOGODKOV NA VOGLU V ZIMSKI SEZONI
9. 12. 2017: EKO DAN – Pridi z vlakom! Plača 1, potujeta in smučata 2!
15.–17. 12. 2017: SKI OPENING – ugodna smuka, apres ski zabava.
22. 12. 2017: DOBRODELNI BOŽIČNO-NOVOLETNI KONCERT – zbiranje sredstev za šolski sklad OŠ Bohinjska Bistrica.
21. 1. 2018: SVETOVNI DAN SNEGA – otroci do 14.99 let smučajo BREZPLAČNO, mini Snežkove olimpijske igre.
27. 1. 2018: POPOLNI ZIMSKI DAN – ugodne cene, animacija na snegu.
24. 2. 2018: PUSTNO RAJANJE PO VOGLU – izbor najlepše maske, nagrade, animacija za otroke.
3. 3. 2018: POKAL VOGLA – tekma za vse z bogatimi nagradami.
8. 3. 2017: DAN ŽENA – pozdravček za vse dame.
10. 3. 2018: VRHUNEC ZIME – koncert, zabavne igre na snegu, nagrade, test smuči za naslednjo sezono.
17. 3. 2018: KulinarSKI dan – kulinarska tekma, nagrade, večer dobrih okusov v Merjascu.

25. 3. 2018: ŽENSKI DAN NA VOGLU – 50 % popusta ob nakupu smučarske vozovnice za vse dame, žene in dekleta. Tekma z VSL nagradami.

31. 3. 2018: SKOR KONC VOGEL PARTY – koncert.

Mag. Aleksandra Fiorelli

Oglejte si tudi